2777
2789
عنوان

خانم های باتجربه (پاپ اسمیر)

137 بازدید | 24 پست

سلام یه سوال داشتم شما بعداز انجام پاپ اسمیر لکه داشتید ؟چقدر بعد از پاپ اسمیر میشه رابطه داشت ؟

رفتم پاپ اسمیر فکر کنم زده زخم کرده نمیدونم چیکار کرده ولی از داخل سوزش و کمی درد دارم گفت ممکنه لکه بینی بیاد نترس ؟

یعنی چی ؟

میشه اطلاعاتتون در اختیارم بزارید وسوال هاموجواب بدید

یکم بعش لکه بینی هست 

اون دردم طبیعیه نگرانی نداره یکی دوروز بعدش میتونی 

چون مثل اینکه دست زخم بشه یکم خونریزی داره همونم بخاطر نمونه برداری شاید لکه ببینی

خانوم علی آقا..👩‍❤️‍👨. مامان دوتا گل پسر آرمان، آریا👨‍👩‍👦‍👦

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چندسال یبار باید بریم؟ یه هفته پس از پایان پریود باید بریم؟

خانومهاي بالاي٣٠سال فكر كنم سالي يه بار بايد برن كمتر از ٣٠سال رو دقيقا نميدونم چند سال يكبار برن خوبه

فقط پريود نباشي كافيه حالا فرقي نداره كي باشه

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 
چندسال یبار باید بریم؟ یه هفته پس از پایان پریود باید بریم؟

نمیدونم چند سال یه بار من برای بارداریم رفتم میخام باردار بشم وچون تا حالا نداده بودم گفتن باید بدی  دو  یا سه روز بعداز پاکی که قبلش اصلا نزدیکی نباشه

خانومهاي بالاي٣٠سال فكر كنم سالي يه بار بايد برن كمتر از ٣٠سال رو دقيقا نميدونم چند سال يكبار برن خو ...

نمیدونم دکتر خودش میگه کی بدی من ۲۴ سالمه دکتر کفت برم