2777
2789
عنوان

شما بودین چه حرکتی میکردین...؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 590 بازدید | 60 پست
آخه الان کسی ماشین صفر نمیفروشه تا خرید انجام بشه ،۹۹درصد ماشین دست دوم خرید وفروش میشه،وماشین های ص ...

خب حرف شما درسته . ولی هر چی ماشین صفر بالا پایین شه قیمتش تمام مدل پایینا هم تحت تاثیرش هستن

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       
عه پس چرا میگن ارزون میشه و همه جا خبر از سقوط قیمت خودرو.... ما دنا داریم...😥

کی گفته ارزون میشه؟ گفتن هر سه ماه یکبار براساس نرخ تورم قیمت ماشین گرون تر میشه قیمتی که الان هست برای اسفند۹۸هست ولی برای ۳ماهه خرداد یک هفته دیگه قیمت گذاری جدید انجام میشه،اگر بخوای راهنماییت میکنم چه طوری از ایران خودرو شکایت کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کی گفته ارزون میشه؟ گفتن هر سه ماه یکبار براساس نرخ تورم قیمت ماشین گرون تر میشه قیمتی که الان هست ب ...

نمیدونم واقعا همه میگن ارزون میشه و ۳۰ درصد کاهش قیمت...

اخبار و تی وی و مجازی و ....مردم و ......

ممنون میشم راهنماییم کنی عزیزم..

😊😊
خب حرف شما درسته . ولی هر چی ماشین صفر بالا پایین شه قیمتش تمام مدل پایینا هم تحت تاثیرش هستن

همین نفروختن ماشین صفر قیمت ها رو حباب دار دوباره بالا میکشه ،الان مثلا شما یک نفر به من معرفی کنید که ماشین صفرش رو ۱۰درصد بالای قیمت کارخونه بفروشه ،حاضره ماشین رو اوراق کنه ولی نفروشه ،قیمت بازار رو فروشنده تعیین میکنه نه خبر گزاری ها متاسفانه تقاضا اون قدر بالا رفته که فروشنده ها به این راحتی ماشین نمی فروشن

ماشینهای سی یو دارن اشکال رو مشخص میکنه

میگن نمیدونیم...نمتونیم درست کنیم.قطعات هم عوض کردن بازم مشکل داره...واقعا هم خودم هم همسرم خسته شدیممممم انقدر که زنگ زدیم امداد خودرو و یا نمایندگی رفتیم...

😊😊
ارزون نمیشه تا آخر شهریور حداقل ۲۰درصد گرون تر خواهد شد ،شما کدوم شهر هستید؟

ما تهرانیم...

پس چیکار کنیم اخه...بفروشیم یکی دیگه بخریم؟؟؟

چون واقعا خطرناک شده این ماشین..ی روز ترمز نمیگیره ی روز دنده جا نمیخوره ی روز گاز نمیخوره...ی روز بنزین خالی میکنه..خاموش میکنه روشن نیمشه

اصلا ی وضعی...هرچی بگم کم گفتم..

همسرم تا بره و بیاد خونه من همش نگرانم که تو اتوبان یهو ماشین داستان درست نکنه

😊😊
الان شما میگی چیکار کنیم با این شرایط...نظر شما چیه... خودت باشی چیکار میکنی...

ماشین رو نفروش از شرکت به دیوان عدالت شکایت کنید مجبورا ماشین جدید بهتون بدن ،دناپلاسه یا معمولی ؟ تحویل چه زمانی ست ماشینتون؟

ماشین رو نفروش از شرکت به دیوان عدالت شکایت کنید مجبورا ماشین جدید بهتون بدن ،دناپلاسه یا معمولی ؟ ت ...

دنا معمولی...

والا دقیقش یادم نیس...۶ ۷ ماه نهایتا...

اشکمون رو در اوردن دیگههههه...

به خوده ایران خودرو شکابت کردیم بازرس فرستاد..

😊😊