2777
2789

خارداری

when life leaves us blind...L♡VE keeps us kind... تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more.. ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای خدا کاربرقبلیمو اینجوری ترکوندن عقده ای ها😑😑

بعضیا زورشون به شوهراشون نمیرسه مادرشوهراشون حالشونو میگیره از بچگی کمبود داشتن میان ما بدبختا رو میترکونن

کاربر قدیمی      دوستت دارم خودمو میگم   
بعضیا زورشون به شوهراشون نمیرسه مادرشوهراشون حالشونو میگیره از بچگی کمبود داشتن میان ما بدبختا رو می ...

آفرین دلیلش همینه، من حتی میدونم کیا برام گزارش زدن بیشعورا، 😢😢😢😢من درمورد مارک نوار بهداشتی تاپیک زدم آخه کجاش بده😕😕😕

نزدیک تولدمه، کادوم کجاست😜😜😜
آفرین دلیلش همینه، من حتی میدونم کیا برام گزارش زدن بیشعورا، 😢😢😢😢من درمورد مارک نوار بهداشتی تاپ ...

اینا عین خر جاسوس میان تاپیکت هیچی نمیگن گزارش میزنن در میرن هرهر کرکر میخندن و ذوق میکنن

کاربر قدیمی      دوستت دارم خودمو میگم   
اینا عین خر جاسوس میان تاپیکت هیچی نمیگن گزارش میزنن در میرن هرهر کرکر میخندن و ذوق میکنن

آخه این ذوق کردن داره😑مشکل دارن بخدا🤷‍♀️🤷‍♀️

نزدیک تولدمه، کادوم کجاست😜😜😜