2777
2789
عنوان

دوستان یعنی من سقط کردم؟؟

285 بازدید | 26 پست

من تنبلی تخمدان دارم وپریودام دوسه ماه یکباره تابحالم واسه بارداری اقدام نکردم .امابرای تنبلی چهارده روز بود ویتاگنوس میخوردم دوماهم بود پریودنشده بودم ک امروز بدون اینکه حالتای قبل پریودی داشته باشم لکه خون دیدم .گفتم حتماپریود شدم ب شوهرم گفتم خوشحال شد گفت اینبار انقدر میترسیدم پریود نشدی اخه شک داشتم باردار بوده باشی !منم توی فکرفرورفتم رفتم دسشویی نوار عوض کنم دیدم لکه خونای سیاه سیاه هست(عذرمیخام)سینه ام دردمیکنه دلمم دردمیکنه امکان داره باویتاگنوس سقط شده باشه؟استرس گرفتم خوابم نمیبره

تیکر بارداری نیست تیکر ازکمپ بیرون اومدن شوهرمه .میشه براش دعاکنید ؟دعاکنید اون روز بیاددنبالم یابهم زنگ بزنه که زندگی جدید وباارامش وپاکی رو شروع کنیم😔

دل دردکمردرد بدی هم دارم

تیکر بارداری نیست تیکر ازکمپ بیرون اومدن شوهرمه .میشه براش دعاکنید ؟دعاکنید اون روز بیاددنبالم یابهم زنگ بزنه که زندگی جدید وباارامش وپاکی رو شروع کنیم😔

یکی کمک کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اون خون مونده هست که میاد ..منم یه بار بعد ۴۰ روز شدم همینجوری بودم

واقعا ؟خیلی استرس گرفتم

اره امکانش هس

نمیدونی دیگ چه علایمی داره

واقعا ؟خیلی استرس گرفتم

یه لخته بیاد تمومه .من که همش اینجوریم .درد امونمو میبره یه لخته که میاد اروم مشم ..به خاطر دیر پریود شدنه دیواره رحمت زخیم شده باید بیاد دیگه تا رحمت پاک شه ..اگه هم شک داره برو سونو بده

یه لخته بیاد تمومه .من که همش اینجوریم .درد امونمو میبره یه لخته که میاد اروم مشم ..به خاطر دیر پریو ...

تواین وضع کرونا من درخونه نمیرم چه برسه سونوگرافی‌..ممنونم من بچه نمیخاستم امانمیدونم چرایجوری شدم 

وای دقیقا منم عین خودتم ولی مال من پریودم نمیادلامصب اولین باره خیلی رومخه. نترس سقط نیست چون خیلی و ...

مرسی گلم

سقط خیلی وحشتناکه اینی که میگی درد پریودی بود من سقط کردم یه تیکه اندازه کف دستم افتاد جیغ کشیدم وقتی افتاد انگار یه لخته گیر کرده بود درنمیومد وقتی با دستم کشیدم بیرون از ترس جیغ کشیدم بلند شدم  

سقط خیلی وحشتناکه اینی که میگی درد پریودی بود من سقط کردم یه تیکه اندازه کف دستم افتاد جیغ کشیدم وقت ...

الهی.چندوقتت بود؟