2777
2789
عنوان

لوازم بهداشتی هایی ک خریدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1085 بازدید | 40 پست
مبارک باشه گلی کلا مارک شون و فیروز درسته ارزونه ولی واقعا خوبن...شامپوی من توت فرنگیش بود من حالم ا ...

ممنونم اره واقعا خوبن فیروز هم خوبه .من قصدم تبلیغ نیست دوستداشتم اگرکسی توان مالی چیزای گرون نداره حداقل بتونه با قیمت کم وسایلای خوب استفاده کنه

تیکر بارداری نیست تیکر ازکمپ بیرون اومدن شوهرمه .میشه براش دعاکنید ؟دعاکنید اون روز بیاددنبالم یابهم زنگ بزنه که زندگی جدید وباارامش وپاکی رو شروع کنیم😔
عه شامپو بدنت از مال منه😁ولی من الان از بوش خوشم نمیاد دیگ🙄تو فروشگاه خوشم اومد الان نه😪من شکلاتی ...

من عاشق‌بوی نارگیلی شدم اما شکلاتیشم ایندفعه امتحان میکنم

تیکر بارداری نیست تیکر ازکمپ بیرون اومدن شوهرمه .میشه براش دعاکنید ؟دعاکنید اون روز بیاددنبالم یابهم زنگ بزنه که زندگی جدید وباارامش وپاکی رو شروع کنیم😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ برندایی خریدی؟مبارک باشه.

عکسشونو گذاشتم شون و فیروز ونیوا

چند

فکرکنم ۲۵تومن 

ضدتعریق شون خیلی خوبه رایحشم خوبه وقتی میزنم تایک روز بعد حموم زیربغلم همون بورو میده رایحشم خوبه

ژله مامه اسپریه چی هستش؟

خدایا؛آنان که همه چیز دارند مگرتورا،به سخره گیرند آنان را که هیچ چیز ندارند مگر تورا...
ممنونم اره واقعا خوبن فیروز هم خوبه .من قصدم تبلیغ نیست دوستداشتم اگرکسی توان مالی چیزای گرون نداره ...

فیروز کلا نیازی ب تبلیغ نداره من خودم ب شخصه شامپو و گره بازکن و پودر بچه رو میگیرم و کرمشو...ولی ژل بانوانش رو امتحان نکردم😃

اگر خواهی جهان در کف اقبال تو باشد،خواهان کسی باش ک خواهان تو باشد❤
ژله مامه اسپریه چی هستش؟

نمیدونم ازاین مایع هاست رولی

فیروز کلا نیازی ب تبلیغ نداره من خودم ب شخصه شامپو و گره بازکن و پودر بچه رو میگیرم و کرمشو...ولی ژل ...

راستی یه گره بازکن فیروزم دارم بعدحموم میزنم یعنی نذم کنندگیش عااااالیه 

عزیزم این مام امتحان میکنی بعدا ببینی تاچه حد زیر بغل خشک نگه میداره؟من اسپری رکسونا یا نیوآ استفاده میکنم تعریف شون شنیدم ولی نمیدونم باهم چ اندازه فرق دارن

لطفا افراد بی ادب و عقده ای و خشکِ مذهب ریپلی نکنن ! باتشکر کاربر تعلیق شده😒👍🏻

شامپو هم مخصوص اقایان کلیرمیزنم ۴۰تومن خیلی عالیه میزنم سرم خنک میشه من واسه اقایانشو بیشتردوستدارم

راستی یه گره بازکن فیروزم دارم بعدحموم میزنم یعنی نذم کنندگیش عااااالیه 

اره خیلی خوبه من قبلا دوفاز داو میگرفتم ی مدت نبود بعدش مارک گلیس گرفتم اما بازم دیدم ن فیروز ی چیز دیگس😂

اگر خواهی جهان در کف اقبال تو باشد،خواهان کسی باش ک خواهان تو باشد❤
عزیزم این مام امتحان میکنی بعدا ببینی تاچه حد زیر بغل خشک نگه میداره؟من اسپری رکسونا یا نیوآ استفاده ...

فکرکنم یک روز عرق نمیکنم

اره خیلی خوبه من قبلا دوفاز داو میگرفتم ی مدت نبود بعدش مارک گلیس گرفتم اما بازم دیدم ن فیروز ی چیز ...

واقعا عالیه جاشم سبزه من خریدم ۷تومن برادرشوهرم عاشقش شد گفت یکی برامن بخر پدرشوهرمم گفت یکیم برامن خخخ