2777
2789
عنوان

لوازم بهداشتی هایی ک خریدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1085 بازدید | 40 پست
عزیزم این مام امتحان میکنی بعدا ببینی تاچه حد زیر بغل خشک نگه میداره؟من اسپری رکسونا یا نیوآ استفاده ...

کلا اسپری رکسونا یا داو ماندگاریشون خیلیه من استفاده کردم از این رولی ها بهتره اما جدید از مام صابونی مارک ژیلت استفاده میکنم اونم عالیه

اگر خواهی جهان در کف اقبال تو باشد،خواهان کسی باش ک خواهان تو باشد❤
واقعا عالیه جاشم سبزه من خریدم ۷تومن برادرشوهرم عاشقش شد گفت یکی برامن بخر پدرشوهرمم گفت یکیم برامن ...

اره سبزه دارمش بوشو دوس 😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلا اسپری رکسونا یا داو ماندگاریشون خیلیه من استفاده کردم از این رولی ها بهتره اما جدید از مام صابون ...

آره خدایی ادم عرق نمیکنه یا عرق کنه اصلا بویی نداره ولی از لحاظ کم خطر بودن نمیدونم مام یا اسپری کدوم بهتره 

لطفا افراد بی ادب و عقده ای و خشکِ مذهب ریپلی نکنن ! باتشکر کاربر تعلیق شده😒👍🏻
آره خدایی ادم عرق نمیکنه یا عرق کنه اصلا بویی نداره ولی از لحاظ کم خطر بودن نمیدونم مام یا اسپری کدو ...

من اسپریو ک میزدم زیر بغلم تیره شد یخورده بعدش از مام صابونی با پودر بچه استفاده کردم خوب شد دیگ کلا از همون وقت فقط صابونیو میگیرم با پودر بچه

من ضدتعریق مای گرفتمخیلی خوشبوعه و قشنکگ یه روز میمونه  شامپو جنسینگ شونم استفاده کردم عالیه شا ...

شامپو جنسینگشو گرفتم همینجوری موهام زیر دوش سر میخورد میریخت پایین 😂 دیگه یه مدت گفتم بابا تو استفاده کچلی ب تو افاقه نمیکنه😂 یکی خیلی تعریفشو کرد خریدم ب من نساخت

شامپو جنسینگشو گرفتم همینجوری موهام زیر دوش سر میخورد میریخت پایین 😂 دیگه یه مدت گفتم بابا تو استفا ...

جدی؟خب اره به همه نمیسازه 

تیکر بارداری نیست تیکر ازکمپ بیرون اومدن شوهرمه .میشه براش دعاکنید ؟دعاکنید اون روز بیاددنبالم یابهم زنگ بزنه که زندگی جدید وباارامش وپاکی رو شروع کنیم😔
میگم اسی این فیروز براچیه

کدوم فیروز؟اون صورتی سفیده؟ژل شستشوی بانوان

تیکر بارداری نیست تیکر ازکمپ بیرون اومدن شوهرمه .میشه براش دعاکنید ؟دعاکنید اون روز بیاددنبالم یابهم زنگ بزنه که زندگی جدید وباارامش وپاکی رو شروع کنیم😔