2777
2789
عنوان

برا دخترم دعا کنین امشب شب رحمته

483 بازدید | 19 پست

برای دخترم دعا کنین امشب،،، رفلکس داره ، سه ماهش، بیتابی میکنه رشد و وزن گیریش کم شده، همش تو خواب رفلکس داره دیشب داشت گریه میکرد ریسه رفت کبد شد الحال رفت     داشتم دق میکردم خونه مادر شوهرم بودم به دادم رسیدن وگرنه جون داده بودم مرده بودم   اونقدر جیغ زدم داشتم از حال میرفتم، دعا کنین براش جان بچه هاتون دختر دعا کنین

لطف انچه تو اندیشی... حکم انچه تو فرمایی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ

إِنَّا أَنْزَلْنَاهُ فِي لَيْلَةِ الْقَدْرِ ﴿۱﴾

وَمَا أَدْرَاكَ مَا لَيْلَةُ الْقَدْرِ ﴿۲﴾

لَيْلَةُ الْقَدْرِ خَيْرٌ مِنْ أَلْفِ شَهْرٍ ﴿۳﴾

تَنَزَّلُ الْمَلَائِكَةُ وَالرُّوحُ فِيهَا بِإِذْنِ رَبِّهِمْ مِنْ كُلِّ أَمْرٍ ﴿۴﴾

سَلَامٌ هِيَ حَتَّى مَطْلَعِ الْفَجْرِ ﴿۵﴾

به نیت حاجت روای شما عزیزم🌼🌻

میشه برای منم دعا کنید امسال بشه🙏

خانومی یه لحظه میایی اینجا؟:(☝                             فداتبشم مهربون که اومدی.....😻❤ میشه برای حاجت دلم یه صلوات بفرستی؟؟؟😿🙇برات بهترینارومیخوام ازخدااا💕    ممنونم مهربونم،     بخند 😘        

هیچوقت برای دعا کردن 

جان بچه هامون رو قسم نده! 

درست نیست 

انشالله مشکل دخترت حل بشه

کاربر ۹۳ هستم به علت خرید گوشی جدید و فراموشی کلمه عبوربا کاربری جدید اومدم گفتم ی وقت زشت نباشه از قدیمی بودنم نگم😀  اگه کسی میدونه چجوری میشه کاربریمو برگردونم که خیلی دوسشم دارم راهنمایی کنه اینم بگم اون شماره ای که باهاش کاربری رو ساخته بودم رو هم یادم نیست😐😒 چون بعدش خطمو عوض کردم هرکاری میکنم شماره نصفه یادم میاد😐 دیگه همین دیگه😍
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ إِنَّا أَنْزَلْنَاهُ فِي لَيْلَةِ الْقَدْرِ ﴿۱﴾ وَمَا أ ...

انشاء الله میشه من خودم پارسال بچمو شب قدر از خدا خواهم همون روزای اخرماه رمضون باردار شدم

خوب میشه بابا نگران نباش عه

پسر منم رفلاکس داشت نه ب شدت بچه شما اما بالا میآورد خیلی الان خوب شده یه سالشه 

صبر کن و تحمل 

درست میشه 

ب پهلو بزارش پشتشم بالشت بزار ک نتونه برگرده

کبوده شده چون داشته خفه می‌شده 

خیلی مراقب باش خب 

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی
هیچوقت برای دعا کردن  جان بچه هامون رو قسم نده!  درست نیست  انشالله مشکل دخترت حل ...

هیچوقت توی دعا کردن بخل نورز، اونم توش رحمت که دعا در حق دیگران باعث استجابت دعای خودت میشه، شما نمیخوام دعا کنی

عزیزم خوب ببر دکتر دارو مصرف کنه، دختر من اینقدر بالا میاورد، اینقدر شیر تو گلوش می پرید و سرفه می کرد که من می ترسیدم تو خواب این طوری نشه، یه ماه نخوابیدم.  ولی بروم دکتر، پودر کوینکسوم داد یعنی در جا خوب شد. تا 6 ماهگی مصرف کرد بعد خوب شد دیگه دارو نخورد. حتما ببر دکتر.