2777
2789
عنوان

بازم بدبخت شدم😔😭

| مشاهده متن کامل بحث + 617 بازدید | 56 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🤣گفتم لابد تو شکم نهنگ گیر کرده 

همون🧐😕

به خودت انرژی مثبت بده،با عشق زندگی کن،آشپزی کن،بخند،برقص،ب خودت وخونت برس،ب اعضای خانواده ات محبت کن....مگه دنیا چند روزه،بیخیال شو وبگذر۰😍

براش ماتیکم بزن

⚜️۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم رخ داد⚜️❌میخوای نصیحت کنی،مسواک عقایدت رو تو حلقم فرو کنی،فضولی کنی ریپلای نکن❌غصه کم کم جون میگیره، دل یهو میپوسه🕶احمد ذوقی دو تعلیقه 
😂😂این ضدعفونی کننده ها والکلا علاوه برکرونا برا پاک کردن همه جا خوبن من یکم پاشیدم رو کفشام خیلی ت ...

باز روسری نو  لولش از بدبختی اسی بالاتره🤣شارژرش خراب نشده فقط رنگ شده. 

کسی را قضاوت نکنید، فقط بخاطر اینکه گناهانش با گناهان شما فرق دارد😊
بچه ها پاچه نگيريد من خودم يه ادم افسردم كه بدبختي زياد داره ولي تو خودش ميريزه قبول دارم اين يه چيز ...

سگه ک پاچه میگیره وواقعا بی ادبم هستی

به خودت انرژی مثبت بده،با عشق زندگی کن،آشپزی کن،بخند،برقص،ب خودت وخونت برس،ب اعضای خانواده ات محبت کن....مگه دنیا چند روزه،بیخیال شو وبگذر۰😍
سگه ک پاچه میگیره وواقعا بی ادبم هستی

اگه اينجوري فكر ميكني نيا تو تاپيك زورت كه نكردم 

میشه برای اینکه به عشقم برسم برام یه صلوات بفرستید اخه خیلی عاشقشم ممنونم❤بقیشم بخون🥲رسیدم دعا کنید زندگیم درست شه😔❤️
😂😂این ضدعفونی کننده ها والکلا علاوه برکرونا برا پاک کردن همه جا خوبن من یکم پاشیدم رو کفشام خیلی ت ...

فقط شیشه های ویترین و آینه با الکل میشه برق انداخت

الهی....گاهی....نگاهی(همه زندگیم دخترام)
اگه اينجوري فكر ميكني نيا تو تاپيك زورت كه نكردم 

الکی عنوان میزنید دلم سوخت آمدم 

عاشق پربازدید شدنید واقعا جایه تاسفه