sowgnd مدیر استارتر عضویت: 1399/02/04 تعداد پست: 328 عنوان میشه بیاین یه لحظه 72 بازدید | 11 پست از نظر شما جنگیدن برا یه نفر چجوریه؟وقتی کسیو دوس دارین چجوری براش میجنگین چیکار میکنین مثلا؟ نياز دارم فقط اونی كه دوس دارم بهم خيره بشه و لبخند بزنه ^.^ 1399/02/28 | 01:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
missebadi عضویت: 1399/02/18 تعداد پست: 371 من خودم ۴سال جنگیدم صبر کردم مثلا خاستگار ک میومد خانواده اصرار میکردن توروشون وایمیستادم درموردش حرفدمیزدن طرفداریشو میکردم
sowgnd مدیر استارتر عضویت: 1399/02/04 تعداد پست: 328 اگه اونم دوستت داسته باشه چرا بجنگی؟ چون اون به دوست داشتنم شک داره باور نداره نياز دارم فقط اونی كه دوس دارم بهم خيره بشه و لبخند بزنه ^.^
mari99_77 عضویت: 1398/05/26 تعداد پست: 2097 والا طرف دوستت داشته به دوس داشتنت شک نمیکنه حتی اگه دوسش نداشته باشی کاری میکنه دوسش داشته باشی و نظرتو جلب میکنه
ارغوان_ارسلان عضویت: 1398/10/27 تعداد پست: 680 چون اون به دوست داشتنم شک داره باور نداره یعنی بهت گفته که باور نداره...
sowgnd مدیر استارتر عضویت: 1399/02/04 تعداد پست: 328 والا طرف دوستت داشته به دوس داشتنت شک نمیکنه حتی اگه دوسش نداشته باشی کاری میکنه دوسش داشته باشی و ن ... اون میگه تو اگه دوسم داشتی از کارایی ک بدم میومد دوری میکردی خب نمیتونم دست خودم نیسدیروزم استوری گذاشت ک اگه از کاری که بدم میاد دوری کنی نمیگم بمون خودم نگهت میدارم خیلی گریه کردم چون خودم باعث میشم هر دفعه شک کنه امشبم استوری گذاشت از جنگیدن خسته شدم دوس دارم برا یه بارم شده یکی برام بجنگه خب منم میخوام بجنگم ک بهش ثابت کنم واقعا عاشقشم نياز دارم فقط اونی كه دوس دارم بهم خيره بشه و لبخند بزنه ^.^
sowgnd مدیر استارتر عضویت: 1399/02/04 تعداد پست: 328 یعنی بهت گفته که باور نداره... اره هر سری باعث شدم دور بشه ازم نياز دارم فقط اونی كه دوس دارم بهم خيره بشه و لبخند بزنه ^.^
ارغوان_ارسلان عضویت: 1398/10/27 تعداد پست: 680 اره هر سری باعث شدم دور بشه ازم خوب به نظر من اینقدر اصرار زیاد باعث میشه اون ازت بدش بیاد...به نظر من خیلی زوم کردن رو یک چیزی جواب برعکس میده
sowgnd مدیر استارتر عضویت: 1399/02/04 تعداد پست: 328 خوب به نظر من اینقدر اصرار زیاد باعث میشه اون ازت بدش بیاد... به نظر من خیلی زوم کردن رو یک چیزی جو ... خب اخه چیکار کنم نياز دارم فقط اونی كه دوس دارم بهم خيره بشه و لبخند بزنه ^.^
ارغوان_ارسلان عضویت: 1398/10/27 تعداد پست: 680 خب اخه چیکار کنم قرار نیست تو کاری بکنی ...یک روال خیلی طبیعی را داشته باش..شک نکن اگه اونم تو را دوست داشته باشه خودش میاد جلو...وقتی تو میری جلو خودت را سبک کردی...
mari99_77 عضویت: 1398/05/26 تعداد پست: 2097 اون میگه تو اگه دوسم داشتی از کارایی ک بدم میومد دوری میکردی خب نمیتونم دست خودم نیس دیروزم استوری ... چیکار میکنی مگه دوستم؟