2777
2789
عنوان

چرا دعا میکنیم

58 بازدید | 4 پست

در حالی که خداوند از خواسته های ما آگاه است و اگر سکوت هم کنیم او همه را میداند. دکتر الهی قمشه ای چقد زیبا گفته...وقتی دعا میکنی، دعای تو از این جهان خارج میشود و به جایی میرود که هیچ زمانی نیست. دعایت به قبل از پیدایش عالم میرود. دعایت به آنجا که دارند تقدیرت را مینویسند میرود؛ و تقدیر نویس مهربان عالم، تقدیرت را با توجه به دعایت مینویسد. از طرف دیگه یک قانون فیزیکی ميگه که:هر ذره در حال ساطع کردن مدام انرژي به سمت مشخصی است. انرژی بدن من و شما قابل هدایت به یک سمت مشخص است...اگر به چیز مشخصی فکر کنیم انرژی ما به سمت اون چیز مشخص میره و خیلی وقت ها میشه که به کسی زنگ میزنیم و میگه:- "چه خوب شد زنگ زدی!"- " داشتم بهت زنگ می زدم!"- "داشتم بهت فکر می کردم!"- "حلال زاده!"نکتهٔ جالبش اینه که من به محض اینکه به شخص خاصی هر جای دنیا که فکر کنم انرژی های من بلافاصله به سمت اون حرکت میکنه و بلافاصله به او میرسد بدون سپری شدن زمان. در فیزیک به این میگن "جهش کوانتومی". یعنی انرژی ما از زمان عبور ميكند!پس این شبا که شب قدره و تقدیر نویس مهربان تقدیرهامونو مینویسه و درهای رحمت خداوند به روی همه بازه، بهترین دعاها را به همدیگر هدیه کنیم و به خودمون بهترین ها را هدیه بدیم🙏🙏

عاشق باش 🌺عاشق خدا🌺عاشق امامت🌺التماس دعا

دوستان شب قدره امشب 

برام دعا کنید

منم تو این شب زیبا و عزیز و مبارک شما رو دعوت می کنم به کانال تلگرامم که توش رایگان زبان انگلیسی آموزش میدم

تا اگه دانسته ای دارم اونو وقف هموطنای عزیزم بکنم

داشتن خیلی چیزا قشنگه

اما سهیم شدن اونها با دیگران قشنگ تره

اگه از کانال خوشتون اومد برام تاپیک بزنین و دیگران رو هم به این کانال دعوت کنید

English_love1819@

🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺

یه دختر 17 ساله که تمام تلاشش اینه که هر ثانیه طرز تفکرشو بهتر کنهساعتی اندیشیدن بهتر از هفتاد سال عبادته... پیامبر اکرم(ص)👌🌺 اجازه ندهید ترس از دست دادن، از هیجان برنده شدن بیشتر باشد... رابرت کیوساکی🌺  اصلاحات نامحسوس و به ظاهر کم اهمیت آمال و آرزو ها را به منصه ظهور می رسانند... دارن هاردی اثر مرکب❤️ #حامی_آدمای_خوب #ترنسکشوال 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستان شب قدره امشب  برام دعا کنید منم تو این شب زیبا و عزیز و مبارک شما رو دعوت می کنم به کا ...

انشالا خدا هرچه خیر هست برات براورده کنه

عاشق باش 🌺عاشق خدا🌺عاشق امامت🌺التماس دعا
انشالا خدا هرچه خیر هست برات براورده کنه

ممنونم

همینطور برای شما🥰

یه دختر 17 ساله که تمام تلاشش اینه که هر ثانیه طرز تفکرشو بهتر کنهساعتی اندیشیدن بهتر از هفتاد سال عبادته... پیامبر اکرم(ص)👌🌺 اجازه ندهید ترس از دست دادن، از هیجان برنده شدن بیشتر باشد... رابرت کیوساکی🌺  اصلاحات نامحسوس و به ظاهر کم اهمیت آمال و آرزو ها را به منصه ظهور می رسانند... دارن هاردی اثر مرکب❤️ #حامی_آدمای_خوب #ترنسکشوال