2777
2789
عنوان

تعبیر خواب بیاید لدفااا😥

100 بازدید | 19 پست

دوستان اول اینکه تازه عوض شدم بلکه بتونم از نینی سایتی های عزیز مشاوره بگیرم و باهاشون صحبت کنم😊

من چند شب پیش یه خوابی دیدم که شب بودیم و من انگار به یه دریایی رفته بودم روی شن های قدم میزدم و انگار حال خوبی نداشتم از لحاظ روحی و اشفته بودم بعد از مدتی خودم رو روی یه میز و صندلی دیدم روبروی همون دریا و روی شن ها روی میز لیوان هایی بود که نمیدونم داخلشون چی بود و من داشتم از اون لیوان چیزی مینوشیدم یه خانمی که دقیق نمیدونم کی بود یه تلفن داد دستم که داشتم تصویری با یکی حرف میزدم وقتی دریای رو به اون طرف نشون دادم اون طرف گفت دریا طوفانی و خطرناکه از دریا دور بشید منم بدون اینکه چیزی بگم گوشی رو قطع کردم و چند تا لیوان و پارچ که رو میز بود برداشتم و اون خانم رو هم صدا کردم تا فرار کنیم همونجور که داشتیم فرار میکردیم موج دریا هم رسید به میز و میز رو برد

دوستان اگه میدونید تعبیرش چیه بهم بگید از اون شبی که این خواب رو دیدم اشفتم و تو فکرم😞

خواب از رویاها و افکار در طول روز ساخته میشه .

فکر نمیکنم تعبیری داشته باشه .

به شب قبلش فکر کن و اون روز آشفته نبودی _ذهنت درگیر نبود؟

کاربر قدیمی ام ( دختر شیک)ممنون از توجه شما دوست عزیز 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صدقه بده ...ی دعایی هم هست برو سرچ کن تو نت ...بنویس خواندن دعا بعداز دیدن خواب بد...خودش میاره شوهرمنم چن روز پیش ی چیز اینجوری دیده بود..اون دعارو خوند...بعد خوابشو ب اب تعریع کرد...اصلا فکرنکن

تاریخ9\9\99 شوهرم دیگه عصبانی نمیشه وباهام خیلی مهربوون واروم حرف میزنه😍😍😍😍ماهمه ی بدهی هامونودادیم مشکل مالی اصلا نداریم😍😍کنارشوهرم وبچه هام بهترین روزهارو میگذرونیم😍😍😍پدرومادرم وخواهربرادرم کنارهم شادوهروز بهترازدیروز😍😍😍😍😍زمینی که میخواستیم روخریدییییم😍😍زندگیمون بهترازدیروز😍😍😍😍😍خدایا شکررررررررررت بخاطر همه نعمت هات شکرررررر🙏🙏🙏🙏🙏
یعنی تعبیر بدی داره؟؟ میترسم

اگرم بد باشه خدایی نکرده صدقه دفع میکنه بلا رو. خواب بد دیدی صبح که پا شدی شیر اب رو باز کن و خوابتو تعریف کن و صدقه هم بزار. برای کسی هم به هیچ عنوان نگو.

سبز ماندن در میان ویرانی ریشه میخواهد.  
صدقه بده ...ی دعایی هم هست برو سرچ کن تو نت ...بنویس خواندن دعا بعداز دیدن خواب بد...خودش میاره شوهر ...

وای اینجوری که میگید ترسم بیشتر میشه😭

میگم شاید اگه از اون دریا فرار نکرده بودم الان انجا نبودم😭😭😭

وای اینجوری که میگید ترسم بیشتر میشه😭 میگم شاید اگه از اون دریا فرار نکرده بودم الان انجا نبودم😭

...

با این ارزوییک کردی ..😔

عزیزم برو 2رکعت نماز شکر بخون..وبیا 100تا استغفرالله بگو دیگه هم حرف از مردن وچیزای منفی لطفا نزن

تاریخ9\9\99 شوهرم دیگه عصبانی نمیشه وباهام خیلی مهربوون واروم حرف میزنه😍😍😍😍ماهمه ی بدهی هامونودادیم مشکل مالی اصلا نداریم😍😍کنارشوهرم وبچه هام بهترین روزهارو میگذرونیم😍😍😍پدرومادرم وخواهربرادرم کنارهم شادوهروز بهترازدیروز😍😍😍😍😍زمینی که میخواستیم روخریدییییم😍😍زندگیمون بهترازدیروز😍😍😍😍😍خدایا شکررررررررررت بخاطر همه نعمت هات شکرررررر🙏🙏🙏🙏🙏
خداکنه😭😭 ولی پشیمونم که از اون دریا فرار کردم😭😭اگه دست خودم بود مطمئنا همونجا وایمیستادم😭😭

وایمیستادی که چی بشه اخه عزیزمم

قبول کن فقط یه رویاست

کاربر قدیمی ام ( دختر شیک)ممنون از توجه شما دوست عزیز