2777
2789
عنوان

آب هویج

201 بازدید | 16 پست

من اب هویج گرفتم بادستگاه تفاله زیا داد دستگام اب مرکبات گیره میگم شاید فرق میکنه چون ۵کیلو هویح یه پارچ اب شد اونایی ک تجربه دارن بگن دستگاش فرق میکنه یان

خدایا فقط تو رودارم نذار دشمنام شادبشن هوامو داشته باش😐😐😐

شاید هویجاش خشک بوده

صدای برفو دوست دارم,آره برف صدا داره,مثل صدای روزایی که میگذرن,یه خروار برف میشینه با اون بیصداییش,یه عالمه روز و شب از سر میگذرونیم با اون بیصداییش........تو بمونی آخرش برام,,,تو بمونی برفو دوست دارم.... 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب همین قد میشه دیگه. یه پارچ دو لیتری مثلا .

کمه از ۵ کیلو؟

من که میگیرم همین میشه.

آب مرکبات گیر چه جوری آب هویج میگیره؟  آب مرکبات گیر یه سر داره که پرتقال یا لیمو برش زده رو میذاری روش میچرخه آب میگیره ، عین این دستی ها‌.

خب همین قد میشه دیگه. یه پارچ دو لیتری مثلا . کمه از ۵ کیلو؟ من که میگیرم همین میشه. آب مرکبات گی ...

نه اون مدلی نیس بزرگه غذاسازم چن کارس یه تیکش مال اب مرکبات نوشته یه ظرف بزرگه ک توش توری داره و تفاله رو کلا جدا میکنه یه قسمتش اب جدا

خدایا فقط تو رودارم نذار دشمنام شادبشن هوامو داشته باش😐😐😐
نه اون مدلی نیس بزرگه غذاسازم چن کارس یه تیکش مال اب مرکبات نوشته یه ظرف بزرگه ک توش توری داره و تفا ...

به نظر منم این آبمیوه گیره نه مرکبات گیر،چون منم آبمیوه گیر دارم درست همین شکلیه وزیاداب هویچ وسیب میگیرم احتمالا هویچ هات کم آب بودن البته درکل آب میوه کم درمییاد بیشترتفاله میشع

۵ کیلو هویج حداقل ۲ تا پارچ آبمیوه باید بده

از تفاله ها معلومه که خوب آب گرفته یا نه

اگر خشکه یعنی مشکل از خود هویجه

اگر خیلی آبکی باشه یعنی مشکل از آبمیوه گیریه

خدایا... هرکس... بیادم هست بیادش باش کنارم نیست کنارش باش و اگر تنهاست پناهش باش

Click Here 2 Get Free Comment Pics
Free Glitter Graphics