2777
2789
عنوان

پره بالونی همزن برقیم شکست😔

1787 بازدید | 26 پست

خیر سرم دو ملیون و چهارصد دادم همزن برقی حرفه ای خریدم حالا اومدم باهاش خامه فرم بدم بعد دو سه دقیقه دیدم پره همزنم افتاده تو خامه فکر کردم از جادر رفته که دیدم نه سرش شکسته🙁

خامه هم اصلا یخ نبود کامل آب شده بود 

تازه اولین بار بود ازش استفاده میکردم ظهر باهاش تخم مرغ هم زدم ، شبی هم خواستم خامه فرم بدم

کسی تجربه مشابهی داره؟

حالا نمیدونم تو این اوضاع از کجا قطعه یدکیش پیدا کنم

اصلا نمیدونم گیر میاد یا نه🥴

به تعداد آدمهای روی کره ی خاکی، تفاوت فکر و نگرش وجود دارد!! پس این را بپذیر: "کسی که تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست؛ انسان دیگریست!"

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به فروشنده بگو

فردا زنگش بزنم ببینم چی میگه

تو گارانتیش نوشته شکستگی جز گارنتی نیست

به تعداد آدمهای روی کره ی خاکی، تفاوت فکر و نگرش وجود دارد!! پس این را بپذیر: "کسی که تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست؛ انسان دیگریست!"

نباید اینطوری بشکنه حتما ایراد داشته 

درست جازده بودی؟

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
این برند هست ازین چینی بی نام و نشان ها نیست که!!  نمایندگیش زنگ بزن حتما دارن

اعصابم خرد شده

پره خمیر زن و مخلوط کنش فلزی هستن

این بالونیه بالاش پلاستیکیه

برای خامه هم همین بالونی رو نوشته بود

نمیدونم چرا باید اینقدر راحت پلاستیکش بشکنه

نباید اینطوری بشکنه حتما ایراد داشته  درست جازده بودی؟

آره درست جا زده بودم

تازه کلی هم با احتیاط

چیز سختی  نیست که بگم درست جا نرفته بوده 

آخه میگی دفعه ی اول بوده استفاده میکنی 

دفعه اولم بود ولی حدودا دوماهی هست خریدم

مال منم گاسونیکه ولی مدلشو یادم نیست 

این چندساله باهاش کار میکنم همچین اتفاقی نیفتاده 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
مال منم گاسونیکه ولی مدلشو یادم نیست  این چندساله باهاش کار میکنم همچین اتفاقی نیفتاده

پره شما هم بالاش پلاستیکیه؟

خامه هم باهاش هم میزنی؟