2777
2789

سلام دخترا خوبین.

والا چند تا مغازه رفتم هر کدوم یه حرفی زدم. دیگه نمیدونم کدوم خوبه کدوم بد😳

لطفا کمکم کنید عزیزان😍😍😍😍

هرجا رفتم گفتن اصلا الجی و سامسونگ نخر چون ضمانت و گارانتی پس از فروش نداره دیگه و انگار پولتو ریختی دور😖

تعداد رای : 14
نظرسنجی
دوو
5
35%
هیمالیا.الکترواستیل
7
50%
ای فادر
0
0%
اسنوا
2
14%
خدایا خودت بچه هامو حفظ کن و همیشه سلامت باشن.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم از دوقلو راضی ام. مامانم اصرار داشت ساید بگیره اما چون خودمو میشناسم که چقدر جای یخچال فریزر برام مهمه پامو کردم تو یه کفش گفتم فقط دوقلو با این وضعیت الانشم جا کم میارم

من یخچال فریزر الکترو استیل ۳۱ فوت دارم واقعا راضیم خیلی هم جا داره اصلا هم صدای بد نداره خیلیا گفتن صداش زیاده اما اصلا زیاد نیی خیلی هم خوبه

دوستم هیمالیا داشت دوقلو از اول فریزرش مشکل داشت آب میریخت ازش از نمایندگی اومدن درستش کردن باز خراب شد ولی تعویض نکردن براشون

داداشم دوقلو بوش داره اونم خوبه راضیه

من یخچال فریزر الکترو استیل ۳۱ فوت دارم واقعا راضیم خیلی هم جا داره اصلا هم صدای بد نداره خیلیا گفتن ...

واقعا موندم چی بخرم.

تو هر مغازه ای میری فقط از چیزایی که داره تعریف میکنه و از چیزایی هم که نداره بد میگه.

دیگه واقعا گیج شدم 😁😁😁

خدایا خودت بچه هامو حفظ کن و همیشه سلامت باشن.
واقعا موندم چی بخرم. تو هر مغازه ای میری فقط از چیزایی که داره تعریف میکنه و از چیزایی هم که نداره ...

اره واقعا همینجوره

به نظرم مارک ایرانی بخر بهتره چون گارانتی و ضمانت داره راحته

دقت کن چیزی که میخری نمایندگی تو شهرت داشته باشه