2777
2789

امروز قرار بود صدای قلب جنینم رو بشنوم  ولی وقتی رفتم سونو ساک حاملگی خالی بود 😔 البته من سه هفته پیش دکترم منو سونو کرد و گفت ۵ هفته هستی و برای ۲۰ روز بعد که امروز بود سونو نوشت و من امروز باید ۸ هفته باشم ولی رفتم سونو و گفت ساک ۱۷ میلیمتره و ۶ هفته و ۱ روز هستی بدون فتال پل و فقط ساک حاملگی خالی ، گفت یک هفته دیگه صبر کن سونو واژینال بده شاید جنین دیده بشه ، اما به نظر خودم ساکم دو هفته رشد نکرده 😔 یعنی امیدی هست ؟ 

چون لکه بینی ندارید خوبه ... ان شالله که جنین دیده بشه 

چقدر باید خدا به کسی لطف داشته باشه که بجای اینکه بگه خدایا به کدامین گناه ؟؟ بگه خدایا به کدامین ثواب و کار خیر برای ما معجزه کردی و به زندگی ما جان تازه بخشیدی تا آخر عمر شکرگزارتم🙏 ........گاهی گمان نمیکنی ولی خوب می شود !!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی گفت بارداری طبیعی نیست خیلی داغون شدم از صبح تا حالا 😔 

امیدتون به خدا ... اگه نشد هم ان شالله دوباره به زودی بهتون میده 

چقدر باید خدا به کسی لطف داشته باشه که بجای اینکه بگه خدایا به کدامین گناه ؟؟ بگه خدایا به کدامین ثواب و کار خیر برای ما معجزه کردی و به زندگی ما جان تازه بخشیدی تا آخر عمر شکرگزارتم🙏 ........گاهی گمان نمیکنی ولی خوب می شود !!!