2777
2789
عنوان

اونایی که از طلسم و جن چیزی بلدن بیان☹

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 39 پست

ولی طلمسوجادوهس پسر خالم سرکارنمیرفت یعنی اول میرفتابعدن نرف بعد ازتوخونشون دعا پیداکردن خالم مجبور شدبره واسش سرکتاب باز کنه  گفت طلسمش کردن دعاگرف خوب شد البته این موضوع براده سال قبله

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخاطر افسردگیه و استرس اضطرابه.جن اصلا اینجوری نیست ک نزاره درس بخونی😐😟😐😟😐😟😟😟😟😟😟😐😐

😂😂

ظاهرا تنها چیزی ک تو دنیا عادلانه تقسیم شده عقله🤦🏻‍♀️چون هیچکس اعتراض نمیکنه بگه مال من کمه😕

منم مثل شما اسی ازمایشم دادم همه چیم اوکی بود

باز خوبه شما خانوادت درکت میکنن

واسه من میگن انقد گوشی دستت میگیری خل شدی

🌸🌷الّلهُمَ صَلِ عَلَی مُحَمَّد وَ الِ  مُحَمَّد 😍💑
بعد اون هرروز رفتارام عین دیوونه ها میشد و چن دقیقه بعدش پشیمون میشد و وقتی میدیدم مامانم ناراحته و ...

سوره بقره رو ۴۰ روز بخون اگه واقعا بدنت توسط موکلی تسخیر شده باشه شاید نزاره بخونی ولیییی باز کن صداش تو اتاقت پخش شه ۴۰ روز هروز یکبار 

و نماز سحر حضرت زهرا رو سرچ کن از گوگل بخون بازم چند شب اول اذیتت میکنن ممکنه حین نماز صدای ناله و گریه بشنوی به هیچ وجه نمازتو قطع نکن و اصولا شب اول افت فشار،میگیری سعی کن غذای مقوی بخوری و روز دوم لکه بینی خواهی داشت که همش برای وجود اوناس جا نزن بخون برای همیشه رفع میییییشن تضمینی