2777
2789
عنوان

سونوگرافی بررسی جنین

150 بازدید | 17 پست

من طبق اولین روز اخرین پریودیم ۷ هفته و ۶ روزمه‌امروز ر۴تم سونو گفت رشد جنین با ال ام پی نمیخونه و جنین رشد کافی نداشت.ساک مشکوک هم داشتم.که گفت احتمالا ساک حاملگیه.و گفت ۲ هفته دیگه سونوگرافی رو تکرار کنم.☹بنظرتون چی میشه.چرا برا بعضیا سر ۵ هفته نشون داد

چیزی نگران نباش

هوای خوب مثل زن خوب استهمیشه نیست. ..زمانی هم که هست, دیرپا نیست.مرد اما پایدار تر است.اگر بد باشد, می تواند مدت ها بد بماند و اگر خوب باشد, به این زودی بد نمی شود اما زن عوض می شود با بچه, سن, رژیم, حرف, ماه, بود و نبود آفتاب, وقت خوش...زن را باید پرستاری کرد با عشق،حال آن که مرد می تواند نیرومند تر شود اگر به او نفرت بورزند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلیا میان میگن ما صدا قلب بچمونو تو ۵ هفته شنیدیم.برا من حتی ساک رو با شک و تردید دکتر گفت چ برسه ب ...

محاله قلب زیر ۸ تشکیل بشه

هر حرفی رو باور نکن

من دومین بارداریم هست

هر دو بعد ۸ هفته صدای قلبشون رو شنیدم، قبلش ساک هم به زور دیده میشد

به چرت و پرتا توجه نکن

خوب بخور و استراحت کن

اصلا هم استرس نداشته باش

هر چی خدا بخواد همون میشه

خدایا مسافرکوچولومونو دست خودت  سپردم ،  خودت به سلامت بهمون برسونش 
محاله قلب زیر ۸ تشکیل بشه هر حرفی رو باور نکن من دومین بارداریم هست هر دو بعد ۸ هفته صدای قلبشون ...

توروخدا راس میگی عزیزم؟

یعنی نگران نباشم؟

خدا بهت سلامتی بده و بچه های قشنگتو نیگه داره

پس نگران نباشم؟جنین میاد ؟

عزیزم سونو رو دیدم.شما الان ک ۷ هفته و ۶روزته قطعا باید ساک حاملگی رو ببینه.ولی تو سونو با شک راجب ساک صحبت کرده...این نشانه خوبی نیس بنظرم

آی ام کورد❤آنگاه که ناامیدی بر جانتــ پَنجه افکنده و رها نمیشوی..به من امیدوار باش.(زمر/53)
محاله قلب زیر ۸ تشکیل بشه هر حرفی رو باور نکن من دومین بارداریم هست هر دو بعد ۸ هفته صدای قلبشون ...

اینجا بحث قلب نیس... ساکش ۴میلیمتره.... جنینی توش نیس...

آی ام کورد❤آنگاه که ناامیدی بر جانتــ پَنجه افکنده و رها نمیشوی..به من امیدوار باش.(زمر/53)