2777
2789
عنوان

خستگی😭

100 بازدید | 14 پست

سلام دوستان حالم خیلی خرابه دقیق میتونم بگم ۲۴ ساعته تو تختم‌.دیشب با شوهرم دعوا کردم تا ۳ صبح طول کشید.دیگه خسته شدم این ۵ ساله داستان ما اینطوریه.همش دعوا سر چیزای الکی دیگه نمیکشم تو طول هفته باهم خیلی خوبیم خیلی ولی همینکه پنجشنبه و جمعه میرسه هیچکی حوصله اونکی رو نداره سر یه بحث کوچیک یه بیرون رفتن یا مهمونی چه دعواهایی که نمیکنیم انگار جن میره تو بدنمون دیشب هرچی تو دلش مونده بود و بهم گفت خیلی ناراحتم دلم شکسته ازش انتطار نداشتم.بهم میگه برو پیش روانپزشک خستم کردی😔😔

واقعا خودمم تصمیم گرفتم برم دیگه کشش ندارم

جفتمون همو دوس داریم بدون هم طاقت نمیاریم ولی این چه مرضیه نمیدونم.

راهنماییم کنین ممنون میشم

خب مشکلت چیه که فکر میکنی باید بری پیش روانپزشک؟

اینقدر بدم میاد از اینایی که به زندگیه بقیه گیر میدن که نگووووو.همش میخوان بگن چون ما این کارو کردیم بقیه هم باید این کارو بکنن در غیر این صورت بی خانواده و بی فرهنگ و اینجور چیزان.گلم تو راه خودتو برو ما هم راه خودمونو میریم.😎😎😎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگ همو دوست دارین ب عقاید هم احترام بزارید،ی جاهایی کوتاه بیاید،حیفه بخدا!!من با اینکه اصلا شوهرمو دوس ندارم ولی بخاطر اعصاب خودمو بچم خیلی راه میام تو زندکی 

من نمیدانستم معنی هرگز را،توچرا باز نگشتی دیگر   

همه دعوا ها عقده یه سری از رفتارا و حرفایی هستن که تو دلمون موندن باید منشا و علتشو پیدا کنی مشاور شاید سی درصد کمکت کنه هفتاد درصد همت خودته

مامان سیمین🙃#خدا💚  علمدار ها همه زیبان🌟 ، ولی بی دست زیباتر💫  درخواست دوستی❌= گزارش✔
خب مشکلت چیه که فکر میکنی باید بری پیش روانپزشک؟

مشکلمون که یکی دوتا نیست‌‌.از خانوادمون بگیر که جفتمون همیشه نسبت بهشون گارد میگیریم و سرشون دعوا میکنیم.بچه دار نشدنمون.اصلا نمیتونیم باهم کنار بیایم سر یه موضوعی اگه من بگم باشه حرف تو که مشکلی پیش نمیاد ولی اگه مخالفت کنم بحثای صد سال پیش و میاره وسط

همه دعوا ها عقده یه سری از رفتارا و حرفایی هستن که تو دلمون موندن باید منشا و علتشو پیدا کنی مشاور ش ...

دقیقا خودمم همین نظر و دارم.مثلا بگه بیا بریم خونه داداشم نرم اولش به روم نمیاره ولی بعد یه روز یا چند ساعت بحث و میکشونه تا برسونه به داداش من بعدم بهش میگی به این دلیل نیومدم خونه داداشت الان به داداش من چه ربطی داره اونم یه ربطی درمیاره خلاصه موضوع دعوامون یه چیز نیست میپریم اینور اونوراز هرچیزی یه چیزی میگیم دیگه از این موضوع خسته شدم

دقیقا خودمم همین نظر و دارم.مثلا بگه بیا بریم خونه داداشم نرم اولش به روم نمیاره ولی بعد یه روز یا چ ...

فقط یه روز امتحان کن و به حرف دلش راه بیا هر چی که میگه اگه منطقی باشه قبول کن و بهش احترام بزار میبینی که این رفتارت بهتر از هزار تا جنگ و دعواست و خودتم آرامش ذهن داری😊 به امتحان کردنش می ارزه 

مامان سیمین🙃#خدا💚  علمدار ها همه زیبان🌟 ، ولی بی دست زیباتر💫  درخواست دوستی❌= گزارش✔
فقط یه روز امتحان کن و به حرف دلش راه بیا هر چی که میگه اگه منطقی باشه قبول کن و بهش احترام بزار میب ...

این کارو کردم.بعدش میدونی میگه اونسری چرا اومدی الان چه مرگته نمیفهمه که من بخاطر اون اینکارو کردم.همش یه چیزی پیدا میکنه برا دعوا

این کارو کردم.بعدش میدونی میگه اونسری چرا اومدی الان چه مرگته نمیفهمه که من بخاطر اون اینکارو کردم.ه ...

بهش همون اول اطمینان خاطر بده که عوض شدی و دوست داری رابطه تونو ترمیم کنی بگو این کارارو میکنی چون دوسش داری هر وقت دیدی بحثی شروع شده که به دعوا ختم میشه حتما خودت بزرگواری کن و کوتاه بیا و اگه مسئله مهمی بود بگو بعدا سر فرصت مناسب باهم حرف میزنیم ، احترام خیلی مهمه بهش احترام بزار مثل احترامی که به بزرگترت میزاری و باهاش مثل دوستت صمیمی باش❤

بهش همون اول اطمینان خاطر بده که عوض شدی و دوست داری رابطه تونو ترمیم کنی بگو این کارارو میکنی چون د ...

باشه عزیزم اینم امتحان میکنم ممنونم برای راهنماییت😚

باشه عزیزم اینم امتحان میکنم ممنونم برای راهنماییت😚

ایشالا تاپیک بزنی با عنوان "من خوشبخترین زن جهانم"💗