2777
2789

مامان بیچاره م داره برام سیسمونی میخره خیلی چیزای اضافه رو گفتم نخره برام 

ولی خودش یک عالمه لباس خربده میگه بزار دهن مادرشوهرت بسته باشه فکر نکنند هیچی حالیمون نیست

از قضا خاله م دوست جون جونی مادرشوهرمه

هرروز میره در خونشون چون مغازه لباس فروشی داره

مادرشوهرم دراومده میگه اره فلانی خیییلی به دخترش سیسمونی داده 

ابرو داری کرده و.... خاله مم به مامانم زنگ زد گفت ابجی چیزی کم نزاری جلوی مادرشوهر من زشته و اینا باکلاسن و فلان 

حالم ازشون بهم میخوره خیلی عصبی شدم

تیکر یک سالگی پسر گلم😍

دایورت کن عزیزدل.توجه نکن

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولش کن ما مسؤل بی عقلی یا اینکه برخی انسانیت ندارن نیستیم

با سکوت و بی جواب تا بدونه تاثیری تو زندگیت نداره

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست

مامانت لطف میکنه 

مادرشوهرت حرف اضافه میزنه ... بهشون بفهمون ک الکی دخالت نکنن

دلسون میخواد خودشون بخرن والله 

والله من ب بابام اصلا سخت نگرفتم و فقط در حد نیاز وسیله گرفتم

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇

با حرف اضافه نباید کنار بیار باید از کنارش رد بشن محل ندن 

من که سیسمونی رو دقیق رو سلیقه خودم خریدم و نذاشتم کسی بیاد ببینه با اینکه یزد رسم هست 

ناراحتم شدن بشن دوباره خوشحال میشن 😇😒

تو چند سالگی فهمیدی تاب تاب عباسی نیس تاب تاب هم بازی هست 😂😂😂

لعنت بهشون

مادرم یازده میلیون سیسمونی داد

اخه کدوم انتری رسم کرده که لباس بچه دامادو مادر زن بدبخت باید بگیره

تو یه کتاب خوندم ...ما تو این دنیا قادر به درک ثواب فرستادن صلوات نیستیم  تو اون دنیا میفهمیم که چقدر با ارزش بوده....سعی کنید تا میتونین صلوات بفرستین در حال ظرف شستن،انجام کارهای خونه،پیاده روی و......هم باعث میشه فکرای ناراحت کننده نکنی هم بی نهایت ثواب داره...نیازی نیست صلوات شمار دستت بگیری و بشمری...ارادتمند همه خانومای گل نینیسایتی که تنها دوستان منن❤

جهیزیه وسیسمونی یه چیز شخصیه به کسی مربوط نیس شما چی داری یا چی نداری من واسه سیسمونی اصلا کالسکه نخریدم چون واسم کار برد نداشت اما زنداییم کالسکه ساده اسپرت و.... کار ندارم هرکس متناسب با نیازش خرید میکنه عزیزم

👈نکات پزشکی که باید هر مامانی بدونه  لمس کن لینکه👉هرکس اومدتوتاپیکم مزاج شناسی روبخونه/صفحات پرکاربرد:🤰میدونیدبعدزایمان چکارکنید؟38*روش بارداری اسلامی،علل سقط وناباروری78،79مصلحهاوطبع غذا14،10،12مزاج شناسی 39_جوش وپوست=17،32،51،55،57_🚼پوشک گرفتن٣3،47_عفونت زنانه34_😋تغذیه کودک19،47،61،46،15،7،8،9،10،12، 6_🤰بارداری47،57،46،40،30،58،61،54_رشدجنین98_🤢ویار23،74_🔴درمان قاعدگی دردناک وشدید95، 86،37،35،58،30_🔴خونسازها104_عفونت ادراری34،36_مزاج غذاها36،32_🤱ازشیرگرفتن74،36_🤒تب46،1،61،106_تیرگی زانووزیربغل57،60_ختنه61_اعصاب وتیک60_قرص اورژانسی62_🤪جویدن ناخن60_👣ترک پا58_گل مژه55،57_رفلاکس کودک47،19_محاسبه بارداری53_👁️👁️سیاهی وگودی زیرچشم53،57، 48_👶زردی19،28_👄ترک لب43_آبله مرغان29_لکه پوست32_😖یبوست نوزاد47_💩 یبوست9،40،33،29،47_💩اسهال29،47،7،14 19_کولیک43،47_درمان خانگی29،35،43_سنگ صفرا54_مزه دهان61_خلط حلق56_پاکسازی بدن32_آفت47،48_نازایی57_رژیم دخترزایی پسر زایی10،16_اگزما75_🍬دیابت،قندبارداری 74و75_🤧آلرژی وآسم90_🤒تب دندون90_رژیم چاقی101_😷سرماخوردگی،کروناوٱمیکرون،13،6، 19،21،105,106،100_سرفه 95🗣️توروبیکابانام"نکات پزشکی که هرمامانی باید بدونه" کانال زدم،قابلیت جستجوداره،میتونیدمطلبی که میخوان راحت بخونید😉آیدی کانال روبیکام👇https://rubika.ir/manmamnam🎌☯️ورودبه تاپیک فنگشویی وقانون جذبم☯️

ببین مادرت هیچ وظیفه ای نداره و داره لطف میکنه. کسی حرفی به من نزد در این مورد ولی اگه کسی اعتراض میکرد میگفتم وظیفه اش نیست و لطف کرده. بچه رو که از خونه ی بابام نیاوردم. همسرم اصلا راضی نبود مامانمینا سیسمونی بخرن و مامانم خیلی سبک چیزای واجب رو لطف کرد و خرید

261سابقم...
بگه نوش جونش منم در حد توانم برای دختر کم نذاشتم اصلا اهمیت نده در دهن بعضیا رو نمیشه بست حتی اگه ۴ ...

نمیگه با این حرفا بدتر سرش میاد.. دل یکی رو شکوندن تاوان داره

الان دختر خودش بچه دار نمیشه من یخ کلمه چیزی نگفتم تازه دعاشونم میکنم

تیکر یک سالگی پسر گلم😍
نمیگه با این حرفا بدتر سرش میاد.. دل یکی رو شکوندن تاوان داره الان دختر خودش بچه دار نمیشه من یخ کل ...

خوبه میبینه و ادامه میده!!

متاسفانه بعضیا از عدالت پنهان خدا درس نمیگیرن

و همچنان به چزوندن ادامه میدن

جهیزیه وسیسمونی یه چیز شخصیه به کسی مربوط نیس شما چی داری یا چی نداری من واسه سیسمونی اصلا کالسکه نخ ...

خاک برسرای خاله زنک همش میخوان دخالت کنند من که از دست خاله م و مادرشوهرم راضی نیستم الهی این حرفا رو یکی دیگه بارشون کنه به حق این شب عزیز

تیکر یک سالگی پسر گلم😍

ان شاءالله کوچولوتون سالم و صالحی و عاقبت به خیر باشه و خودت و همسرت رو بهم ببخشه😊😍  کلا هم خیلی فکر نکن به این چیزا و ذهنت رو درگیر نکن اتفاق خاصی نیفتاده ولی من یکم از رو تجربه یه چیزایی بگم اگر خدای ناکرده این رفتار ها بیشتر و اذیت کننده تر شد: وقتی من و همسرم ازدواج کردیم چون هیچکس انتظار همچین انتخابی رو ازم نداشت یه عده خیلی حسودی کردن یه عده هم از روی سادگیشون خیلی حرف بهمون زدن خیلی چیزا شنیدیم از کسایی که فکرشان نمی کردیم اما نکته اینجاست که اولا با هم با ادب رفتار کردیم و اگرم جلو کسی در اومدیم خیلی مودبانه و کادوپیچ نشاندیم سر جاش😈 یعنی میگم عصبانیت و بد و بیراه یا غصه خوردن و اینا فقط خود آدم رو اذیت میکنه🤷🏻‍♀️ دوم اینکه وقتی می دیدیم طرف متوجه حرف های ما نمی شه و ادامه میده سرمون رو نینداختی پایی و راه خودمون رو می رفتیم مثلا توی یه مهمونی یکی یه چیزی به کنایه پرسید منم مهربون جواب دادم بعدش هی داشت الکی کش میداد منم عذر خواهی کردم رفتم اون ور زنگ زدم شروع کردم با همسرم تا آخر مهمونی صحبت کردن🤷🏻‍♀️😅 و آخر اینکه  پشت هم باشین 😊

لطفا اکانت پاک شود