2777
2789
نمیشه آخه روزه دارا میبینن. نیست که ایمانشون خیلی قویه یهو روزشون باطل میشه. مارو میبندن به فحش  ...

واه چرا تهمت میذارید به روزه دارا 

هیچکسی فحش نمیده! 

هر کس ز ولایت و ولیّ دور شودهمسایه ی دشمناست و منفور شود!پروانه صفت، گِرد ِعلی میگردیمتا دیده ی هر فتنه گری  کور شود💚❤️سردارشهیدم ؛این روزها ، نبودنت بر شانهٔ بغض تنهایی‌مانخیـراتِ اشڪ می ڪنـد  . . .💚❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضیا گرسنگیشونو اینجا سر ما خالی میکنن 😂😂 خب عنوان قشنگ معلومه نیا اذیت نشی

دقیقا. حالا از ما که روزه نیستیم بیشتر میخورنا افطار شام سحری ولی نمیدونم داستان چیه منتشو سرما میزارن. دهن مارو سرویس کردن

باهمون جلدی ک تو مغازه همه دست زدن..کرونا

یا خدااااا یعنی شما انقد حساسید و سخت میگیرید؟ جلدشو که لیس نمیزنم😆😆😆

بستنی و شیر و اینارو چجوری می‌خورید پ

قد168.وزن اولیه94کیلو❌وزن فعلی 67 ❌وزن هدف ۶۰کیلو💪💪💪من میتوانم💪💪💪
وای وای وای  😭😭😭 به دخترک قول دادم برم حلیم بخرم برا افطارش. لذا از اون عبادت خواب روز ...

پس خون بگرییم....این چه بلایی بود؟ای خدا این چه مصیبتی بود که دچار سفالینه شد

سفالینه حیف بود...😂😂😂😂

خب اون خواب عبادتم لیاقت میخواد😁🙄

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
روزه ایم ،واسه افطار آش رشته میزارم

روزتون قبول . واسه افطار برام دعا کن باردار باشم 

فرزند عزیزم منو بابات منتظریم که زود زود بیای تو دلِ مامانی تودلی من. خدایا هزار مرتبه شکرت 😍😍😍
دقیقا داریم میگیم میخندیم. کسی فحش نداد که🤔

😐😑والا کم مونده قسم بخورم بگم ما دقیقا با همین لحن میگیم ماه رمضوم این یک ماه رو رعایت کنید دقیقا عین همین جمله 

همین یک جمله تا جد جدمون رو هم جلو چشممون میارن 

😑😑😑😑😏😏😏

هر کس ز ولایت و ولیّ دور شودهمسایه ی دشمناست و منفور شود!پروانه صفت، گِرد ِعلی میگردیمتا دیده ی هر فتنه گری  کور شود💚❤️سردارشهیدم ؛این روزها ، نبودنت بر شانهٔ بغض تنهایی‌مانخیـراتِ اشڪ می ڪنـد  . . .💚❤️