2777
2789
عنوان

اسپرم هفده ميليون بده؟؟؟

605 بازدید | 25 پست

هفت ماهه تو اقدامم

شوهرم ازمايش داده اسپرمش ١٧ ميليونه، ازمايشگاه زده نرمال ولي دكتر گفت كمه

يعني با ١٧ ميليون نميشه باردار شم؟؟؟ 😞😞😞😞

۲۰ میلیون باید باشه انگار نمیدونم دقیق

نی نی یار جونم قبل ترکوندن ی ندا بده شاید پشیمون باشم🙃           یک وقتهایی هست مچ خودت رو در حال انجام دادن کاری میگیری که قبلا دیگران رو بابتش قضاوت کرده بودی. خیلی هولناکه، روبه رو شدن با خودت.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هنوز شوهرم ب حداقل نرسیذه بود ک شدم دکترا گفتن فقط ای وی اف ولی شدم از خدا بخواه میده

میشه برای ب سلامت ب دنیا اومدن نی نیم ی صلوات بفرستید❤نی نیم نموند برام😭دلم نمیاد تیکرشو بردارم😭پسرم تو۱۶هفتگی تنهام گذاشت😭برا حال دلم صلوات میفرستی؟

عرق کاسنی بده شوهرت بخوره

اسپرمش زیاد میشه

همیشه توکلت به خدا باشه و امید وار باش؛    نا امیدی از جانب شیطان است.همیشه سعی کن خوبی های اطرافیانتو پیدا کنی و تو ذهنت مرور کنی؛ روزی دوتا خوبی پیدا کن👌امکان نداره پشیمون بشی از اینکار.به مشکلات بخند و بهشون ثابت کن تو اشرف مخلوقاتی و قوی تر از اینی هستی که بخواد زمینت بزنه؛ پاشو و مقاومت کن و نابودش کن😊.وقتی میم مشکلات رو برداریم‌ زندگی شیرین می شود         خـدا گر ز حــکـمـت ببندد دری ؛ ز  رحـمـت گشاید در دیگری. برای سلامتی و ظهور منجی عالم بشریت ؛امام زمان (عج) صلوات بفرستید.

کمه

مکمل بده بخوره

موتیلیتی بوست

فرتیل اید

ویتامین ای

دی. سی.

ولمن

الکارنتین

من اینارو دادم خورد یه پسر تپل مپل خدا بهم داد  

تازه میفهمم بازی های کودکی حکمت داشت، زوووو....تمرین روزهای نفس گیر زندگی بود.

شوهر من تحرک مورفولوژی تعداد جهش مشکل داشت بعد از اینکه این کارها رو کردیم سومین بارداریم موفقیت آمیز بود تا قبل اینکه اینا رو رعایت کنم سقط میشدن اینایی که دارم میگم همه رو رعایت کنه همزمان اقدام کنین زوووود نتیجه میبینین ان شاالله اول خودت رو بگم من اسید فولیک و متفورمین مصرف میکردم متفورمین رحم رو عین جاروبرقی می‌کنه تا هفته ۱۲ بارداری هم دکترم برام قطعش نکرد ( من سرخود میخوردم یکی از دوستام پرستاره بهم از قبل گفته بود بخور رحم رو آماده می‌کنه منم می‌خوردم) 

بقیه اینا دیگه با شوهرته که رعایت کنه ولی هر کدوم رو که خواستی باهاش شریک شو انجام بدی خیلی خوبه ولی اجبار برای انجام دادنشون با شوهرته

خوردن ترکیب گرده نخل نر و عسل هر روز صبح یه قاشق 

خوردن ترکیب سیاهدونه ساییده نشده و عسل هر روز صبح

خوردن کاسنی هر روز

خوردن چهارده تا بادوم هر روز 

خوردن روزی یک الی دو قاشق سویق هر روز بهتره خالی خالی ناشتا خورده بشه ولی اگر نمیتونه بریزه توی معجون یا شیر 

خودت هم حتما سویق بخور سویق بچه رو جون دار می‌کنه از بین سویق ها من سویق سنجد رو خیلی دوست داشتم که طعم شیرینی هم میده عطاری ها دارن بسته بندی شو بخر

خوردن معجون هر روز یا یه روز در میون که از اینا درست شده: شیر خرما عسل شیره موز گردو بادوم کرده نخل نر پودر نارگیل سویق 

خوردن صبحانه ها یه پیاز خرد شده که توی روغن زیتون تفت دادی و یه تخم مرغ محلی روش شکستی

خوردن ترکیب ۲۵ گرم ژل رویال و نیم کیلو عسل هم شنیده بودم خوبه ولی همون ماهی که میخواستم بخرم باردار شدم

خوردن ویتامین ای

خوردن هر روز قرص well man تا سه ماه (دوره ش باااااید کامل بشه ما سه ماه اینو مصرف کردیم طول درمانش تکمیل شد باردار شدم) پنتوکسی فیلین و کلومیفن که دکتر تجویز کرده بود  

ولی ول من رو بدون نسخه پزشک هم میتونی مصرف کنی تقویتیه برای خودت هم میتونی ول وومن بگیری یه کم گرونه فقط یعنی قرص تا سه ماهش رو من پارسال پونصد و خرده ای خریدم مثل اینکه توش ژل رویال هم داره
من یه ظرف دربسته که توش فضاهای مختلف برای ریختن مواد داشت از اینایی که میشد از قبل آماده کرد آماده کرده بودم صبح به صبح شوهرم از یخچال در میاورد میخورد می‌رفت سر کار دیگه هر روز بهش نمی‌گفتم اینو بخور اونو بخور خودش میدونست اون ظرف مال اونه و باید بخوره

ولی کارایی که من مطمئنم اگر نگم صد در صد حداقل هفتاد درصد اثر داشتن اینا بود

حذف آب داغ از حمام و دستشویی 

حذف شورت تنگ و پوشیدن شورت گشاد (شورت تنگ بیضه رو گرم می‌کنه بیضه گرم باشه اسپرم های سالم از بین میرن)

ماساژ بیضه ها با یخی که توی کیسه فریزر گذاشتی 

و بعد ماساژ بیضه با روغن زیتون و بعدش اقدام ( این دو تای آخر کیفیت رابطه رو هم بالا می‌بره و با شور بیشتری اتفاق میفته و همین هم خودش عالیه برای لقاح) 

مسأله مهمی هم که بااااید روش تاکید داشته باشید نداشتن استرس هست نه خودت نه شوهرت نباید استرس داشته باشید

چند بود؟؟ هفت ماهه روز و شب دارم دعا ميكنم، نميده 😞😞

درحدصفربود اولش بعدشم ک عمل کرذ رسید ب ۲۳هزار بعد دوسال نیم خدا داد بهم

میشه برای ب سلامت ب دنیا اومدن نی نیم ی صلوات بفرستید❤نی نیم نموند برام😭دلم نمیاد تیکرشو بردارم😭پسرم تو۱۶هفتگی تنهام گذاشت😭برا حال دلم صلوات میفرستی؟