2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام 👋😘

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭
دردو دل کن عزیزم

من زمانی که نومزد شدم پدر شوهرم صدام کرد خونه شون جلو خونوادشون گفت الان دستم خالیه قول میدم زمینمو که فروختم همه چی واسه ت بگیرم منم گفتم چشم طلاهای خواه شوهرمو بردم نشون مامانم اینا دادم گفتمطلا خریدن واسه م بعدها هم هرچی پرسیدن گفتم بانک گذاشتم امانات خلاصه بدون یه هزاری که از جانب اونا هزینه بشه رفتیم ماه عسل واومدیم  ،سه سال وچند ماه گذشته الان زمینشون دومیلیارد ارزش پیدا کرده شوهرم اونروز تلفنی بمادرش گفت خونه دوطبقه بگیرید ماهم از مستاجر بودن راحت بشیم فکرکن مادرش چی گفت؟

همه آرزویم اما چه کنم که بسته پایم.....

گفته من با زن تو توی یه مجتمع هم زندگی نمیکنم بخدا بحق همین شبای قدر همیشه احترامشون گرفتم اومدن یه هفته ده شب مهمونم بودن یه لیوان اب نکشیدند بخدا کادو وعیدی شونم با حقوق خیلی ضعیف شوهرم سرجاش بوده با تموم خوب وبد پسرشون ساختم بخدا بوده شش ماه شش ماه شوهرم بیکار بود با نون خالی با بافتنی وتحقیق نوشتن خرج نون خونه دراوردم صدام درنیومده بقران قسم با یارانه گذروندم اینم دست مزدم،منم دلم خیلی شکست بشوهرم گفتم حافظ خوب وبجا گفته خدایا روا مدار گدا معتبر شود اگر معتبر شود از خدا بیخبر شود

همه آرزویم اما چه کنم که بسته پایم.....