2777
2789

من یه حیوون خونگی دارم که شدیدا بهش وابستم از وقتی خیلی کوچیک بوده داشتمش ولی وابستگی من خیلی شدیدو شاید غیرطبیعی باشه

چن مدت پیش مریض شد و تا درمانش کامل بشه منم مریض شدم و واقعا حالم بد بود همش گریه میکردم 

اگرپیش من باشه و بمیره  مطمئنم افسردگی میگیرم 

هیچوقت فکرشو نمیکردم انقد بتونم بهش وابسته بشم

خیلیا بهم میگن که باید از خودت دورش کنی و بدیش به یه خانواده خوب که شرایط تگهداریش رو دارن تا انقد خودتو آزار ندی

من نمیدونم چیکار کنم بنظرتون اگر یه خانواده خیلی خوب ک بتونن ازش نگهداری کنن و منم بتونم هرازگاهی بهش سزبزنم و از حالش باخبر باشم

و برام عکس و فیلم ازش بفرستن پیداکردم

بهشون واگذار‌کنم؟؟؟

خواهش میکنم نظرتونو بگید

حیونت چیه

ابجی اگه دوست داشتی یه انرری مثب برام بزار مرسی 🍫🍓https://harfeto.timefriend.net/238597945 لینک نیومد کافیه کپی و داخل گوگل سرچش کنی 🍫🍓    بلا خره یه روز این اتفاق افتاد99.9.9 😍😍😍😍😍     یه صلواتم به اقا امام حسین بفرست بی زحمت🍓🍫

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم ی کاسکو دارم عاشقشم ولی باید بفروشمش کم کم

واسه نوزاد ضرر داره چون خیلی کرک و پر و خاک میریزه☹☹

دلم خوشه به هر حال هرکی بخره با عشق ازش نگهداری میکنه دیگه 

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

حیوونت چیه؟

دلبسته شدن به حیوون خونگی و یه مدت افسردگی بعد مرگش کاملن طبیعیه.

چرا فکر می کنی احساست غیرطبیعیه؟

برون شو ای غم از سینه، که لطف یار می‌آید / تو هم ای دل ز من گم شو، که آن دلدار می‌آید /// نگویم یار را شادی، که از شادی گذشتست او / مرا از فرط عشق او ز شادی عار می‌آید

نه من که هیچوقت نمیوتنم واگذار کنم. یبار دوست شوهرم اومد ی نیم ساعت ببرتش بیرون تا بیاد دق کردم همش فکرم پیشش بود اخرسر شوهرم زنگ زد گف بیارش خانومم میخواد ببرتش جایی

♥️اموزش تتوبدن با هزینه کم به صورت مجازی♥️

بنظرم وابستگيت رو کم کن .ماهم يه سگ داشتيم همسرم خيلي بهش وابسته بود تا اينکه مريض شد و کلي خرجش کرديم اما فوت کرد.همسرم خلي اذيت شد . شما هم بسپري ب ديگران بهتره برات چون روحيه حساسي داري

منم همینجوریم،گربمو بهمن پارسال از دست دادم،وابستگی جنون واری بهش داشتم،مریض که میشد پا به پاش زجر میکشیدم،طفلک ایدزم داشت هرروز مریض بود،داشتم حاضر میشدم برم باشگاه خوابیده بود و مریض،نشستم کنارش نازش کردم گفتم عصر میبرمت دکتر،بعد ده دقیقه تو بغلم جون داد،هنوزم یادش جیگرم میسوزونه😢

یک دفعه عرق‌کرده از خواب می‌پریم و می‌بینیم همه‌‌ی چیزهایی که توی این سال‌ها دیدیم کابوس بوده و هنوز سال هفتاد و هشته. صبح توی مدرسه خوابمون رو تعریف می‌کنیم و بغل دستی‌مون خمیازه می‌کشه و می‌گه ول کن این چرت و پرت‌هارو، دیشب سریال روزگار جوانی رو دیدی؟!⬅(موافقی یه سر به پیجم بزنی؟😻elqueno1367)
منم ی کاسکو دارم عاشقشم ولی باید بفروشمش کم کم واسه نوزاد ضرر داره چون خیلی کرک و پر و خاک میریزه☹☹ ...

من نمیخوام بفروشمش میخوام واگذارش کنم

چون اونایی که ب سرپرستی میگیرن حیوونارو خیلی نهریون تر و بااحساس ترن و یه جورایی میشه گقت میشناسم کساییو ک میخوان نگهش دارن