2777
2789
عنوان

بچها کی بدل یا نقره خریده آب طلا زده

4061 بازدید | 35 پست

با این وضع گرونی ک طلا دیگه پایین نمیاد میخوام بدل بگیرم اب طلا بزنم بنظرتون خوبه؟؟

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد🙏✍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از ی طلافروش پرسیدم اب طلا چجوریه 

پرسید اب طلا چیه اصن😐🤦🏻‍♀️

شغل مردم من جان دادن است            جان دادن در جاده های ناهموار.          جان دادن در ته دره ها.    جان دادن در هوتک ها.    جان دادن در شکم تمساح ها.    جان دادن درمیان دود گازوئیل ها.     جان دادن در میان انبوهی از رگبار گلوله ها.     شغل مردم من جان دادن است 🙃

اب طلا اصطلاحه

وگرنه نمیان طلا رو بزنن به چیز دیگه ای

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.
استیل بگیر..واس دخترم 3 ساله گوشواره استیل انداختیم اصلا رنگش فرق نکرده..طلا هم داره ها ترسیدیم بیوف ...

من چند بار دخترم گم کرده گوشواره شو

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.