2777
2789

تورو خدا مراقب باشین کدوم بیمارستان میرین خیلی تحقیق کنید....نزاااااارید بیهوشتون کنن

معلوم نیست داروی بیهوشیشون چی هست.....

نمیخوام بترسونمتون

قصدم فقط اطلاع رسانیه.....

تو تاپیک قبلیم هست که چه بلایی سر مادر تو تا بچه اومده....

خانواده اش میگن تا حالا ۲ نفر دیگه ام بعد زایمان رفتن تو کما

خیلی دقت کنید کجا میخواین زایمان کنید😔😔😔

بنده خدا دوستمون تو بیمارستان سورنا این بلا سرش اومده

مثلا خصوصیه لعنت بهشون......

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای استرس گرفتم خوب کی گفته برا مواد بیهوشیه

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

خواهر من تقریبا دوساعته که سزارین شده بیهوهش هم کردن..ولی بیمارستانش خصوصی بود گفت حتی مریض مشکوک به کرونا هم پذیرش نمیکنن

از ته دلتون برای مادرشدنم دعا کنید صلوات بفرستید🙏🙏🙏🙏

میدونی همش مال اینه که دیگه ب کادرای پزشکیمون درست و درمون هیچی یاد نمیدن...فقط دنبال مدرک گرفتن هستن...این استادای بیشعورشونم انقد ب جای پرداختن ب مسائل مهم درسی ..به چیزای بی ربطی اهمیت میدن همین میشه...کی نظام آموزش اصلا ح میشه خدا دانذ

بی حسی چی اونا را خودشون درست میکنن؟

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

الان که بی حسی می زنن بیشتر مواظب کرونا بشین مادر بی خیال نباشید دیروز خواهر شوهرم می گفت زنه ۳۷ هفته کرونا گرفت بچه رو گرفتن بنده خدا فوت کرد ریه هاش دیگه نتونستن تحمل کنن 😭😭😭ارزو بغل کردن بچه به دلش موند 

وزن اولیه 104😛اغاز رژیم 7اردیبهشت 1400🥴خداروشکر بعد یک سال 30کیلو کاهش داشتم 💃💪اغاز سال دوم رژیم 😍💪وزن فعلی 76😎هدف اول 70،🙃🙃 هدف اخر 68 هر زمان شد  😊😎  من می تونم چون می دونم 😂 یه زمانی چاق بودم همه می گفتن اوف چقد چاق وزشتی 😡منم با ارامش می گفتم درشت مجلسیم دوست دارم اینطوری 😎الان لاغر شدم همونا می گن وای لاغر شدی از ریخت افتادی 😒بازم من می گم دوست دارم می خوام مانکن باشم 😎من برا دل خودم زندگی می کنم نه به فکر ادمای هزار رنگ اطرافم 💪💪💪😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 
منم قراره سزارین بشم ولی با بی حسی  بی حسی خیلی بهتر از بیهوشیه خود بیهوشی کلی عوارض داره

خودمون میتونیم انتخاب کنیم

خواهر من تقریبا دوساعته که سزارین شده بیهوهش هم کردن..ولی بیمارستانش خصوصی بود گفت حتی مریض مشکوک به ...

من دکترم گفت قبل بستری شدن تست کرونا میگیرن ازتون اگه کرونا باشه فک کنم ببرن جای مخصوص