2777
2789
عنوان

سوپ شیر و قارچ

159 بازدید | 21 پست

سلام ،من سوپ شیر و قارچ نمیتونم خوب در بیارم،،،برام یه روش بگین،،،جو بریزم بهتره یا نه،،،زردچوبه میخواد یا نه؟

یا مهدی ادرکنی،،،،اگه کرونا باعث رنجش خاطر و ازار خیلیا نشه تعطیلی و حقوق گرفتن معلمها براشون عذابه،،عزیزان وقتی شماها بچه هاتون رو نمیفرستین مدرسه از ترس کرونا معلمها برن بست بشینن که چی بشه!!!چرا اینقدر حقوقشون ازارتون میده بابا بخدا حقشونه،،از حق کسی دیگه نمیزنن که بدن به معلمها

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زردچوبه نزن اگه زدی هم یه کوچولوووو 

من جو پرک میزنم عالیه😋

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
آره جو هم میخواد زردچوبه م نمکم یه کم زیاد بریز چون شیر می آد مزه نمک و میبره

روش پختتو بی زحمت برام مرحله به مرحله بگو 

یا مهدی ادرکنی،،،،اگه کرونا باعث رنجش خاطر و ازار خیلیا نشه تعطیلی و حقوق گرفتن معلمها براشون عذابه،،عزیزان وقتی شماها بچه هاتون رو نمیفرستین مدرسه از ترس کرونا معلمها برن بست بشینن که چی بشه!!!چرا اینقدر حقوقشون ازارتون میده بابا بخدا حقشونه،،از حق کسی دیگه نمیزنن که بدن به معلمها
زردچوبه نزن اگه زدی هم یه کوچولوووو  من جو پرک میزنم عالیه😋

روش پختتونم بی زحمت بگین

من مرغ و پیاز و جو پرک میذارم بپزه و ابش کم بشه بعد میکسش میکنم شیر گرم بهش اضافه میکنم قارچ تفت داده شده و ذرت هم میریزم داخلش

اگ داشته باشم اخر سر ی  قاشق جعفری خردشده هم میریزم

گاهی وقتا ی هویج کوچولو هم همون اولش توش رنده میکنم

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️
زردچوبه بزنی دیگه سوپ زرد میشه نه سفید😁

اخه بعضی دستورها داره زرد چوبه،،بعضی هم نداره،،بعضی گفته جو پرک بعضی بجای جو ارد گفته،

من مرغ و پیاز و جو پرک میذارم بپزه و ابش کم بشه بعد میکسش میکنم شیر گرم بهش اضافه میکنم قارچ تفت داد ...

مثلا چقد جو بریزم؟ما سه نفریم،،،حس میکنم چون همیشه یه لیوان جو پرک ریختم سوپمو بد کرده

جو پرک با مرغ و پیاز نگینی و فلفل سیاه و هویج  بزار بپز،بعد از ۲،۳ساعت مرغت ریش ریش کن بهش ذرت و قارچ اضافه کن تو یه قابلمه دیگ یک قاشق ارد گندم با کره تفت بده شیر و اضافه کن اگر دوست داشتی خامه هم میتونی بریزی بعد که جوش اومد بریز تو سوپت بعد از یک ربع هم خاموش کن میتونی جعفری هم بریزی

من اینطوری درست میکنم شوهرم و دخترم قابله م ش هم میخان بخورن😁

❤یه صلوات برای سلامتی کوچولوهام بفرستید❤
جو پرک با مرغ و پیاز نگینی و فلفل سیاه و هویج  بزار بپز،بعد از ۲،۳ساعت مرغت ریش ریش کن بهش ذرت ...

ممنون ،،،شوهرم عاشقه سوپ شیر هستش همیشه خرابش میکنم   

روش پختتو بی زحمت برام مرحله به مرحله بگو 

جو رو خیس میکنم حدودا ۱۲ ساعت بعد میذارم بپزم یه سیب زمینی یه پیاز یه هویج و رنده میکنم توش قارچم نگینی خورد میکنم میریزم عصاره مرغ و زردچوبه و نمک و اضافه میکنم وقتی پخت و جا افتاد (سعی کن آبش و بکشه چون شیرم میریزی آبکی میشه زیاد)شیر و یه کم گرم میکنم میریزم هم میزنم بعد ۵ دیقه خاموش میکنم

میتونی جعفری خورد شده بریزی برای تزیین

که داند به جز ذات پروردگار* که فردا چه بازی کند روزگار..... به امید اقامه نماز جمعه در قدس😊
اخه بعضی دستورها داره زرد چوبه،،بعضی هم نداره،،بعضی گفته جو پرک بعضی بجای جو ارد گفته،

ارد  اگ بخوای بزنی باید ی قاشق ارد با کره تفت بدی بعد شیر بریزی غلظت ک گرفت بریزی داخل سوپ همون سس بشامل دیگه

ولی بهرحال جو باید باشه ک جو پرک خیلی خوبه

من قبلا شیر رو بصورت سس بشامل اماده میکردم میریختم داخلش ولی الان ی مدت همینجوری شیر میریزم داخلش بنظرم کیفیتش بهتره 

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️