2777
2789
عنوان

تست بارداری با خمیر دندان

2926 بازدید | 9 پست

سلام خانومامن دو روزه پریودم عقب افتاده دیدم بیبی چک ندارم گفتم بزار این روش امتحان کنم من نمیخام باردار باشم خمیر دندان و ادرار ریختم هیچ واکنشی نشون نداد میگن اگ باردار باشی رنگ خمیردندان تغییر میکنه یا کف میکنه

😐😐😒😒

من پسرموبعدازتولدش ازدست دادم بخاطر فشارخون بالام تیکرمم که میبینیدآبیه فقط به امیدبرگشت پسرمه😢میشه واسه سلامتی منو نی نیم یه صلوات بفرستین آخه بارداری خطرناکی پیش رودارم😔

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4378498/خآنووووووووووووووووووووووووومای-گل-یه-لحظه-بیاین

تاعشقم پشتمه💋💋دنیاتومشتمه✊✊........عزیزم میدونم ک خدا ب این زودی ماروهم مامان وبابا میکنه👦💏👪        دلخوشی ینی::پدرومادر بشی ولذت عشق رو با نگاه کردن ب نینی بچشی😢😢😢

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خخخخخخ

خواهرمن به بی بی چک که بی بی چکه نمیتونیم اعتماد کنیم بعدشمامیگی خمیر دندانو جیش فقط یاآزمایش بایدبدی یا بی بی چک😐

من پسرموبعدازتولدش ازدست دادم بخاطر فشارخون بالام تیکرمم که میبینیدآبیه فقط به امیدبرگشت پسرمه😢میشه واسه سلامتی منو نی نیم یه صلوات بفرستین آخه بارداری خطرناکی پیش رودارم😔
وا دیه کم مونده با قرمه سبزی امتحان کنید واکنش بده 😐😐😐😐😐

حالم بدشد دیگه قورمه سبزی نمیخورم😂😷

حالم بدشد دیگه قورمه سبزی نمیخورم😂😷

والا 😂😂😂 حالا فقط اونجاش خمیر دندونه بدبختو ریخته جیش کرده روش با افتخار   بعد منتظر نشسته هی نیگاش کرده ببینه کف میکنه یا نه 😂 بعد گفته عههه چرا کف نکرد پس بزا یع بار دیه جیش کنم   بعد دید کف نکرده. جیشاشم تموم شده گفته حامله نیستم   خب خدارو شکر برم از کشفم تو نینیسایت بگم دیه خیالمم راحت بشه 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 

منم هشت روز پریودم عقب افتاد و اتفاقا خوندم یکی از راهها امتحان با خمیردندانه ولی نمی دونم چقدر معتبره.من هم اصلا دوست ندارم باردار باشم و فکر هم نکنم باشم.منتهی فکر می کنم بخاطر روزه هورمانهام بهم ریخته و تا حالا پریود نشدم