2777
2789
عنوان

بتا و دوقلویی

498 بازدید | 18 پست

سلام دوستان من یه هفته قبل از موعدم بی بی چک‌ مثبت شد

و آزمایش دادم و بتام ۲۲۳ بود‌

بنظرتون امکانش هست دوقلو باردار باشم؟!

الان تازه ۵ هفته پر میکنم🤔

سلام عزیزم چه علائمی داشتی که بی بی زودتز زدی؟ میشه بگی؟

من دارو مصرف میکردم لتروزول و متفورمین و ... و منتظر بودم و یهو بی دلیل گذاشتم و هاله انداخت و روز بعدش پررنگ تر شد

و رفتم ازمایش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من دارو مصرف میکردم لتروزول و متفورمین و ... و منتظر بودم و یهو بی دلیل گذاشتم و هاله انداخت و روز ب ...

ممنون از جوابتون در مورد بتا فک نکنم دوقلو باشه من سر بچه اولم بتام ۵۰۰ بود یه قلو بود دختر

ممنون از جوابتون در مورد بتا فک نکنم دوقلو باشه من سر بچه اولم بتام ۵۰۰ بود یه قلو بود دختر

قبل از پریودتون ۵۰۰ بود؟

آخه من یه هفته قبل بتام ۲۲۳ بود و دکتر گفت احتما دوقلویی هست الان باید صبر کنم تا سونوگرافی کنم

ولی چند روز بعدش دل درد و سر درد وکمر درد و سوزش نوک سینه شروع شد

من تو اقدامم سع روز تا موعدم مونده فقط زیر دلم تیرمیکشه و کمی ترشح دارم خیلی این ماه امید داشتم😣 درد سینه ندارم میگم حتما این ماه هم خبری نیست

قبل از پریودتون ۵۰۰ بود؟ آخه من یه هفته قبل بتام ۲۲۳ بود و دکتر گفت احتما دوقلویی هست الان باید صبر ...

نه عزیزم چهارروز بعداز موعدم ۵۰۰ بود اگه مال شما قبل از موعد این بوده احتمال دوقلویی هست