سلام دوستان خوبین من تقریبا ۱۰روز پیش رفتم پیش یه متخصص پوست برا جوش صورتم بهم محلول اریترمایسین وقرص داکسی سایکلین بهم داد نمیدونم چرا از وقتی این محلول رو استفاده میکنم جوشام بدتر همشون ریختن بیرون😢
به نظرتون چیکار کنم؟؟
نه من بیهوده گرد کوچه وبازار میگردم مزاح عاشقی دارم پی دلدار میگردم💔
احتمالا ی دوره س ک میریزه بیرون یهویی ام همش میره...بازم از دکترت بپزس
برای ابراز عشق به مردم مجبور نیستید هر فردی را که میبینید ببوسید، برای عشق ورزیدن به دیگران لازم نیست یک کاسه برنج به آنها بدهید! "عشق ورزیدن" یعنی دربارهی دیگران کمتر قضاوت کردن ،و دادن این اجازه به آنها که آنطور که دوست دارند زندگی کنند و بدون انتقادِ ما آن کسی باشند که هستند...🥰
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥ به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
زينك اكسايد عاليه من هر روز ميزنم سرييييع جوشام محو ميشه همه چيزيم امتحان كردم اين از همه بهتره
🦋🖤Johnny depp fan🖤🐰 #پاترهد○-○⚡ #slytherin🍏 زرتشت چه زیبا گفت : ای کاش آنقدر آب داشتم تا جهنم را خاموش می کردم و آنقدر آتش داشتم تا بهشت را می سوزاندم، که مردم خدا را برای خودش بپرستند نه برای بهشت و جهنم :)🌌