2777
2789

سلام دوستان خوبین من تقریبا ۱۰روز پیش رفتم پیش یه متخصص پوست برا جوش صورتم بهم محلول اریترمایسین وقرص داکسی سایکلین بهم داد نمیدونم چرا از وقتی این محلول رو استفاده میکنم جوشام بدتر همشون ریختن بیرون😢

به نظرتون چیکار کنم؟؟

نه من بیهوده گرد کوچه وبازار میگردم                          مزاح عاشقی دارم پی دلدار میگردم💔

احتمالا ی دوره س ک میریزه بیرون یهویی ام همش میره...بازم از دکترت بپزس

برای ابراز عشق به مردم مجبور نیستید هر فردی را که می‌بینید ببوسید، برای عشق ورزیدن به دیگران لازم نیست یک کاسه برنج به آن‌ها بدهید! "عشق ورزیدن" یعنی درباره‌ی دیگران کمتر قضاوت کردن ،و دادن این اجازه به آن‌ها که آنطور که دوست دارند زندگی کنند و بدون انتقادِ ما آن کسی باشند که هستند...🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید اول بریزه بیرپن چون پوست هنوز بهش عادت نداره بعد بهتر شه؟

جوشات چه جوره قرمزع ؟زیرپوستیه چیه؟

روتین پوستی داشته باش 

ژل شوینده مناسب پوستت بعدش تونر یا میسلار بعدم کرم مخصوص پوستتو بزن 

بی هوا بوسه بزن عشق دو چندان بشود بوسه انگاه قشنگ است ک تمرین نشود❤️جنوبیم

نفری 10 تا صلوات گزارش بزنید

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4371348/سوپ-قلم-خوب-شده-شما-افتار-چی-دارین

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥

زينك اكسايد عاليه من هر روز ميزنم سرييييع جوشام محو ميشه همه چيزيم امتحان كردم اين از همه بهتره

🦋🖤Johnny depp fan🖤🐰                                            #پاترهد○-○⚡    #slytherin🍏                                              زرتشت چه زیبا گفت : ای کاش آنقدر آب داشتم تا جهنم را خاموش می کردم و آنقدر آتش داشتم تا بهشت را می سوزاندم، که مردم خدا را برای خودش بپرستند نه برای بهشت و جهنم :)🌌                                               
شاید اول بریزه بیرپن چون پوست هنوز بهش عادت نداره بعد بهتر شه؟ جوشات چه جوره قرمزع ؟زیرپوستیه چیه؟ ...

جوشام قرمز چرکیه دوساله که من جوش میزنم ولی الان زیاد شده قبلش هم هرکاری کردم خیلی بهش رسیدم ولی فایده نداشت

نه من بیهوده گرد کوچه وبازار میگردم                          مزاح عاشقی دارم پی دلدار میگردم💔
همینه نگران نباش دوره مصرف داروت باید تکمیل شه خوب میشه حوصله کن به جوشاتم دست نزنو باهاشون ور نرو ح ...

وقتی میزنمش بدجور میسوزه یعنی دوست دارم پوستمو بکنم از بس میسوزه ومیخاره دیگه نمیتونم یکم میخارونمش

جوشام قرمز چرکیه دوساله که من جوش میزنم ولی الان زیاد شده قبلش هم هرکاری کردم خیلی بهش رسیدم ولی فای ...

ب نظرم ی ازمایش بده 

دوم اینکه تا جوش جدید زدی درجا درمان کن چون هی ک بمونه لک میشه روغن درخت چای بگیر اصلشو تا جوش قرمز زدی با گوش پاک کن بزن روش تا درجا خشک شه 

بی هوا بوسه بزن عشق دو چندان بشود بوسه انگاه قشنگ است ک تمرین نشود❤️جنوبیم
بیشتر کجاها جوش میزنه؟ مصرف چربیت بالاست؟ مشکلی کبد نداری؟ پوستت چربه؟

گونه هام وپیشونیم خیلی میزنه.

چند ماه پیش هم یه چکاپ دادم دکتر نگفت که مشکل داشته باشم گفت همه چیت نرماله

پوستمم قبلا معمولی بود منتها از بس صابون ودارو استفاده کردم خیلی خشک شد

ب نظرم ی ازمایش بده  دوم اینکه تا جوش جدید زدی درجا درمان کن چون هی ک بمونه لک میشه روغن درخت ...

از کجا بگیرم اینو؟

البته دکترم بهم گفت که بهترین راه میکرودرمه فقط اون مشکل منو حل میکنه

زينك اكسايد عاليه من هر روز ميزنم سرييييع جوشام محو ميشه همه چيزيم امتحان كردم اين از همه بهتره

محلوله قرصه چیه؟

خب خداروشکر🌸❤ ولی اینا رو باید با عرقیات خنک برطرف کنی. خیار عالیه هم پوستش هم خودش مرتب حلقه ک ...

جدی من تجرببه نکردم مرسی که گفتی😘