2777
2789

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4378498/خآنووووووووووووووووووووووووومای-گل-یه-لحظه-بیاین?postId=137029413

تاعشقم پشتمه💋💋دنیاتومشتمه✊✊........عزیزم میدونم ک خدا ب این زودی ماروهم مامان وبابا میکنه👦💏👪        دلخوشی ینی::پدرومادر بشی ولذت عشق رو با نگاه کردن ب نینی بچشی😢😢😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خخخخ عزیزم میگم نمیخام باردار باشم میخام سریع پریود شم بعدم بعد یه روز تاخیر ک بیبی چک فایده نداره

نشون میده اگه منفی بودزعفرون غلیظ بریزتوچایی وبخور میشی

موفق خواهم شد،نه فورا،ولی حتما......
من انقد هي عقب ميندازم هميشه بيخيال استرس نگير خودش مياد

اخه پارسال کیست داشتم هی عقب مینداختم تا اینک نه روز عقب انداختم رفتم دکتر گف کیسته اون رفع شد پریودیم منظم شدالبطه بعد کیستمم یکی دو روز عقب داشت الانم ک یه روز عقب انداختم 

اخه پارسال کیست داشتم هی عقب مینداختم تا اینک نه روز عقب انداختم رفتم دکتر گف کیسته اون رفع شد پریود ...

خب تجربشم ك داري

شايد باز مشكل كيست داري يا استرسي چيزي داشتي

ما را به کار جهان هرگز التفات نبود....! :-)
خب تجربشم ك داري شايد باز مشكل كيست داري يا استرسي چيزي داشتي

نمیدونم والا ینی بیشتر پریود نشدم بخاطر همین استرس بارداریه با اینک دخول نداشتیم چون خیلیارو شنیدم همینطوری باردار میشن

بعد عزیزم شاید شما مث من تو عقدنیستی ک استرس داشته باشی

همون دوره عقدم منظورم بود عقب مينداختم

ميدونم استرست دست خودت نيس ولي باور كن هرچي بيشتر فكر و خيال كني بدتر ميشه و نمياد

برا من ك اينجوري بود خيلي استرس تاثير ميذاشت

ما را به کار جهان هرگز التفات نبود....! :-)