2777
2789

من استرس دارم وسرگیجهای عصبی دارم که اللن بهتره.اماچندهفته سرگیجه میگیرم وفشارم میفته ویگم عصبی میشم.بایدفورا اب قندبخرم.الان ازتوخاب بلندشدم خرماوزلوبیابامیه خردم.تواینترنت یک بیماری خطرناک نوشته بودبرای قندخون.حالانمدونم فشارم میفته یابخاطراعصابمه

خدای مهربونم شکرت که همیشه بامن هستی … ممتاسفم ,منوببخش ,متشکرم,دوست دارم

شاید کم خونی ☺

خوب برو آزمایش بدع

با کسی باشید که خودش بخواد مال شما باشه خودش بخواد فقط شما یه نفر تو زندگیش باشید خودش همه اضافه کارای دورشو حذف کنه...اینکه بخوای یه نفرو از چنگ این و اون در بیاری مفت نمی ارزه...😉خودتو پیدا کن گوربابای نیمه ی گمشده😎

سلام. دقیقا حس کردم دکترم و توی مطبم نشستم و دارم حرفای مریضمو گوش می‌کنم و تند تند نسخه مینویسم!!! بابا خواهر من پاشو برو دکتر. الان اینجا میان چهار تا درد و مریضی میذارن روت. حال روحی تم داغون میکنن. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید کم خونی ☺ خوب برو آزمایش بدع

اره هستم.تونت یک بیداری نووشته علایمش استرسو سرگیجه هست که منم دارم.مترسم حالا

منم تو بارداریم اینجوری بودم اینقدر پسرم اذیت کرد یه شب حسابی عصبانی شدم سرگیجه شدیر گرفتم فقط نیم ساعت دراز کشیدم وآب قندخوردم تا کم کم بهتر شدم بعداون تاآخر بارداری زود سرگیجه میگرفتم و فشارم میوفتاد باید شکلات یا آب قند میخوردم

حنی الانم که بچم ۹ ماهشهاهی سرم گیج‌میره و اون اظطراب دوران بارداری باعث شد بعد زایمان افسردگی و اظط ...

پس مگی بخاطراعصابمه؟منم دوساله برای استرس افسردگی دارم قرص مخرم

باراری؟

نه.امااین مدت استرس شدیداسباب کشی وپیداکردن خونه داشتم وقرصم نخردم.پریودم شدم فکنم همه اینهادلیلش بوده