2777
2789

منم بلایک بیام بخونم

گرگ هر شب به شکار میرفت و بی آنکه چیزی شکار کند باز میگشت...شبی گرگ را ناراحت دیدم...با لاشه یک آهو در دهان به گله آمد!گرگ های گله شاد از این شکار او...پرسیدند چرا ناراحتی گرگ؟!!گفت:شبی در سیاهی بیابان چشمانش را دیدم؛دلم را ربود!هر شب به خواست پایم که نه به خواست دلم میرفتم تا تماشایش کنم...امشب محو تماشایش بودم که شنیدم صدای سگان ولگرد را؛دویدم...پریدم...زیر گلویش را گرفتم و دریدمش!!آنچنان دوستش داشتم که نمیخواستم ”سهم دلم”نصیب”سگان ولگرد”شود...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عاشق تاپیکای خاطره زایمان هستم  دوستان لطفا اینجور تاپیکا منو تگ کنید  

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...
شب همگی خوش، مثل اینکه کسی نیست، خاطره ی منو بشونه 

بگو استارتر من هستم، برم سفره سحری شوهرمو بندازم و بیام

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...

خلاصه مارو فرستادن اکوی قلب جنین، منم رفتم بیمارستان صارم، دکتر احمقش، چیزی نگفت به ما، فقط گفت دعا کن چیزی نباشه، به همسرمم گفته بود دور قلب بچه آب جمع شده 

رفتم بیمارستان دی، پیش به اصطلاح یکی از بهترین دکترا قلب کودک ایران، مرده شور برده خارج از ایران تحصیل کرده بود، اکو کرد، گفت متاسفانه وضعیت بچه خیلی بده، من میگم با این وضعیت بچه تو شکم میمیره، منو میگی انقدررر حالم بد شد، انقدررر گریه کردم، خودمم مادر ندارم که، 

دوباره رفتم بیمارستان صارم،پیش دکتر گیتی، گفت میفرستمتون ی جای دیگه، اکو کارش خیلی خوبه، مطب دکتر حنطوش زاده، رفتیم اونجا، دکترش جون بود اکو کرد، گفت وضعیت بچه نه خیلی بده، نه خیلی خوب، هفته ی بعدم دوباره بیا، ما هفته ی بعدش هم رفتیم گفت، بچه وضعیتش مشخص نیست حتما باید بیمارستان امام خمینی زایمان کنی 

نه من خودم پولدار میشم😀بازیگر میشم و معروف.پولای هالیتو لیلی بالا میکشه

حتما زهرا دیونه پولدارت میکنه 😁😁😁دیدی اخرش همون به کادت میاد 

لبلی اشغال ازش متنفرم ازش 

پس اندر وشاهیکا چی ؟