2777
2789
عنوان

کربلا شبکه 3😭😭😭😭

135 بازدید | 11 پست

حیف نمیتونم برم😭😭😭😭

آقا همه رو بطلب کسی حسرت ب دل نمونه

از خودش بخوایین حاجتت ن روا بشه

فرزندم را نذرت میکنم یا امام حسین علیه السلام.📿 👐 من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان👶، هی چرخ بزن در من و دل رابتکان🤰، این هم نفسی چه حس و حالی دارد، در پیکر من دو قلب دارد ضربان❤️❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم از امام حسین( ع) میخوام به حق این شبای عزیز دامنه من و همه منتظرا را سبز کنه.....

خدایا امیدم تویی ناامیدم نکن...بندت از ته ته وجودت میگه من و همسرم را ببخش فرزندی سالم و صالح هم به ما عطا کن... ان شالله منم مامان شم امسال...خدایا به امید تو ....😍😍😍

صلی الله علیک یا اباعبدالله 

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.
دقیقا همین الان میخواستم همین تاپیکو بزنم  داشت میگف اونایی ک بچه میخوان😭 براشون دعا کنید

منم پارسال فتم و همین دعا و کردم

از خودش بخواه

فرزندم را نذرت میکنم یا امام حسین علیه السلام.📿 👐 من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان👶، هی چرخ بزن در من و دل رابتکان🤰، این هم نفسی چه حس و حالی دارد، در پیکر من دو قلب دارد ضربان❤️❤️
منم از امام حسین( ع) میخوام به حق این شبای عزیز دامنه من و همه منتظرا را سبز کنه.....

الهی امین

شک نکن خودش تو بهترین زمان میده

الهی امین شک نکن خودش تو بهترین زمان میده

من خیلی غصه خورد الان گلوم از شدت ناراحتی و بغض تو این چند روز ورم کرده....اخه رفتم دارو گیاهی میگه لوله هات بسته ان ...میگم خدایا معجزه کن با این داروهای گیاهی این ماه باز شن منم یه نی نی بغلم کنم...

خدایا امیدم تویی ناامیدم نکن...بندت از ته ته وجودت میگه من و همسرم را ببخش فرزندی سالم و صالح هم به ما عطا کن... ان شالله منم مامان شم امسال...خدایا به امید تو ....😍😍😍
من خیلی غصه خورد الان گلوم از شدت ناراحتی و بغض تو این چند روز ورم کرده....اخه رفتم دارو گیاهی میگه ...

بگو خدایا فرزندان سالم و صالح بدون درد سر و زودتر بمن بده

و بهم ببخش

الهی امین

من خیلی غصه خورد الان گلوم از شدت ناراحتی و بغض تو این چند روز ورم کرده....اخه رفتم دارو گیاهی میگه ...

چرا گیاهی

برو پیش متخصص نازایی

چرا گیاهی برو پیش متخصص نازایی

رفتم متخصص خیلی رفتم میگن بازه .....یکی از دکترا گفت یکی بسته است....ای یو ای هم کردم نشد.....همش عفونت داشتم ...کورتاژ کردم....فریز کردم...جواب نگرفتم....فقط ماه پیش که دارو گیاهی استفاده کردم عفونتم خدایا شکر خوب شده....خانم میگفت نرم شده لوله هات با دارو گیاهیی ولی باز نشده.....بلید استفاده کنی...