2777
2789
عنوان

کسایی که ارتودنسی کردن بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 1056 بازدید | 94 پست
اره

عزیزم من دندونای ردیفی دارم خیلیم زیبان دوتاجلویی خرگوشی وکمی جلون ولی ردیف پایین ازسمت چپ کمی رفتن تو وظاهرفکم ازسمت چپ کمی پایین تره. وگاهی اوقات ک دارم غذامیخورم لبموازتوزخم میکنه دندونام بنظرت ارتودنسی فکوتنظیم میکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نشد اردتودنسی کنم دکترا گفتن باید اول فک پایینتو عمل کنی من شنیدم عمل فک خیلی سخته

عزیزم اون قدرا هم سخت نیست. من سال ۸۸ هر دو تا فکم رو جراحی کردم.‌ دکتر گفته بود اگر جراحی نکنم از غذا خوردن میفتم. روی زیبایی م هم تاثیر داشت. فقط هزینه ی جراحی ش الان خیلی بالاست. دکتر ابوالحسن مسگرزاده منو عمل کردن. 

من خیلی ذوق دارم این ارتودنسی ها رو بردارم ببینم چه شکلی میشم دیگه خسته شدم  منم قبلش خیلی ذوق ...

چنساله رو دندوناتونو و چقدر دیگه مونده

از چ لحاظ خسته شدین ازش اذیت میکنه؟

ایشالا برمیداریننن میبینین چقد دندوناتون قشنگ شده دیگ این خستگیارو یادتون میره😻

تنهایی شاید ی راهه راهیه تا بی نهایت....
عزیزم من دندونای ردیفی دارم خیلیم زیبان دوتاجلویی خرگوشی وکمی جلون ولی ردیف پایین ازسمت چپ کمی رفتن ...

اره عزیزم رو فک هم تاثیر داره به دکتر هم نشون بده ببین چی میگه 

چون من خودمم فک بالام  کمی جلو بود  الان رفته عقب 

99/9/9 خونه خودمم انشالله😍😍یه صلوات مهمونم میکنی 🙏🙏
خواهش دختر ۱۵ سالم دوتا دندون جلو پایینش روهمه  چقدر طول میکشه درست شه و باید دندون بکشه ایا

خیلی تخصصی دکتر باید نظر بده برا دندون کشیدن بستگی به اندازه فک و دندون ها داره و...