2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تنبلی داشتی؟

دارم کلا هنوزم باردار نشدم 

ولی فعلا دکتر نرفتم یه سال اول که بیخیال بود امسالم گفتم اول داروی گیاهی بخورم شاید نیاز نبود برم دکتر که بازم نشد 

رب لا تذرنی فردا وانت خیرالوارثین...رب هب لی من لدنک ذریه الطیبه إنک انت سمیع الدعا...

متفاوته حتی اگه هیچ مشکلی هم نداشته باشی تو هر دوره بیست تا سی درصد امکانش هست من دوتا دخترمو با جلوگیری باردار شدم ولی وقتی واسه پسر خودم اقدام کردم آی یو ای جنسیت انجام دادم فکر میکردم مثل همیشه فورا باردار شدم ولی دوسال تمام حتی با دارو هم باردار نمیشدم بالاخره با ناامیدی هر ماه اقدام میکردم بالخره با توکل بخدا اسفند باردار شدم والان هفته شونزدهمم بعضیا بار اول و بعضیا هم مدتها طول میکشه و عوامل زیادی تاثیر گذاره

متفاوته حتی اگه هیچ مشکلی هم نداشته باشی تو هر دوره بیست تا سی درصد امکانش هست من دوتا دخترمو با جلو ...

اوهوممم..من یه بار تو اولین اقدام باردار شدم ولی تو پنج هفتگی سقط شد...الانم این ماه اقدام کردم ک امروز پری اومد نشد

اوهوممم..من یه بار تو اولین اقدام باردار شدم ولی تو پنج هفتگی سقط شد...الانم این ماه اقدام کردم ک ام ...

امیدت بخدا باشه و راضی به حکمتش ایشالا بزودی دوراره باردار میشی و حس مادریو تجربه میکنی میگن دعای باردار به اجابت نزدیکتره البته اگه قابل باشم

امیدت بخدا باشه و راضی به حکمتش ایشالا بزودی دوراره باردار میشی و حس مادریو تجربه میکنی میگن دعای با ...

مرسی عزیز دلم الهی همه اونایی ک میخوان مامان بشن همشون به خواسته هاشون برسن❤️❤️❤️❤️