2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام 

دختر خوب، شما در درجه اول بخاطر خودت بخون برا کنکور نه بخاطر اینکه مورد پسند طرف مقابل باشی یا کنار گذاشته شی ...

و صحبت ایشون جنبه تشویق داره 

ضمن اینکه این آزمون موقعیت آینده شما رو جابجا میکنه 

مصمم برای درخشش خودت بخون 

یه مدت دایره بکش دور همه 

تا حرف هیچکس ذهنت رو درگیر نکنه 

در جواب ایشون هم بگو، من درسم رو میخونم عالی تر هم میخونم، اما نه بخاطر اینکه شما اسمم رو بیاری، بخاطر اینکه لایق نتیجه عالی آزمونم هستم.

و تمام ..‌ برو درست روبخون عزیزم

موفق باشی 

✔️ ⁩از آنِ خودت باش که ارزنده ترینی✔️⁩                      
شاید مث خیلیا قبول نشدم به همین راحتی باید قیدمو بزنه؟

اگر یکی به این راحتی قیدتو بزنه بزار بزنه 

دلم ز هرچه به غیر از تو بود خالی مانددر این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی                                                  
شاید مث خیلیا قبول نشدم به همین راحتی باید قیدمو بزنه؟

چرا به این فکر نمی کنی که قبول میشی؟ تو دل خودتو خالی نکن الکی

مشاور کنکور(تجربی/زبان) - پزشکی دانشگاه ایران- سوال مشاوره ای داشتید در خدمتم🙋
هیچ کس از ادم سست اراده خوشش نمیاد

اره ولی چ ربطی داشت 

این همه پشت کنکوری میشن طرف ده سالع پشت کنکوره واسه هدفش خیلیا سال چندمی بود ک کنکور میدادن رتبه عالی گرفتن و ربطی ب سست ارادع دارع 

مطمئنی عشقته؟؟؟مگه تو رو برای کنکورت میخواد؟؟عجبا!!!!!!!!!!!!

خوشحالی یعنی تا چندماه دیگه همه بهت بگن خانوم دکتر   و بشی دانشجوی بهترین دانشگاه دندون ایران و اخرشم بشی ارتو دنتیست مملکت  ILOVE MY LOVELY FUTURE
اره ولی چ ربطی داشت  این همه پشت کنکوری میشن طرف ده سالع پشت کنکوره واسه هدفش خیلیا سال چندمی ...

فک کردم ایشونم پنج ساله پست کنکورن ولی چه خبره دهسال،کسی که دهسال نتونه رشته مورد علاقشو قبول بشه سست ارادست مگه چه خبره،والا دختر دایی من تتبل مدرسه بود،کیلیک کزد روی دندون پزشکی سه سال خوند،سال سوم قبول شد

دیدن خنده بچه هام بزرگترین ارزومه