2777
2789

سلام خانما میشه بگین چجوری پس انداز میکنین روش های خاص خودتونو بگین به من شوهرم گفته ماهی سیصد میده بهم خریدای ریزمم خودم بکنم ولی خرید درشت مثلن سارافونی یا این جور چیزارو خودش میخره حالا من چجوری پس انداز کنم مثلن چن روز پیش یه تاب شلوارک گرفتم ۷۰تومن بی صاحاب همه چیم گرونه

خدایا مواظبمون باش و بلاھایے کہ بہ فکرمونم نمےرسہ سرمون نیار

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چه بکنم شماها چه می کنید

اونقدر بگرد تا ارزونشو پیدا کنی یا اونایی که واجب نیستن رو نخر 

بعد از ۴ سال باردار شدم😍 هر دکتری میرفتم میگفت سالمی از خدا بخواه خداهم بعد ۴ سال دعاهامو مستجاب کرد شکرت🤲اون صبحی که دیدم بی بی چکم مثبت شد کل سختی ها و گریه ها و انتظارهای اون ۴ سال رو فراموش کردم 😍❤ان شالله خدا قسمت همه اقدامی ها بکنه ❤
اونقدر بگرد تا ارزونشو پیدا کنی یا اونایی که واجب نیستن رو نخر 

لعنتی مغازه که میرم انگار دیونه میشم دوس دارم ته کارتمو در بیارم 

خب میشه ماهی ۳۰۰ از کجابیاره خرج کنه

عزیزم داره میگه ماهی300بهم میده خوب با هزار تومن هم میشه پس انداز کرد 

هیچ تعهدی نمیتونه آدمها رو کنار هم نگهداره مگر این که دلشون به بودن باشه 
عزیزم داره میگه ماهی300بهم میده خوب با هزار تومن هم میشه پس انداز کرد 

یه قلک بگیرم روزی دو هزار تومن بندازم میشه🥺

یه قلک بگیرم روزی دو هزار تومن بندازم میشه🥺

ببین اینو یکی به من یاد داد همیشه دعاش میکنم وام خونگی برداشتم گفت روزی5هزار بندازی قلک جمع میشه وشد 

هیچ تعهدی نمیتونه آدمها رو کنار هم نگهداره مگر این که دلشون به بودن باشه