2777
2789

وقتی کد شارژ رو پاک میکنیم 

اون لایهه مخدوش میشه😆😆

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه کم توضیح بده

زمینه اش چیه؟

چه رشته ای میخونی؟

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               
کاکتوس😁

اون مخدوش کننده س😁

درخواست دوستی قبول نمی‌کنم || کاربر گرامی، اینجا یه سایت تبادل نظر عمومی هس نه چت شخصی و هرکس میتونه به هر پستی ری‌اکشن بده. پس اگه به پستت توی یه تاپیک ریپلای زدم، نگو: «با تو نبودم. مخاطبم استارتر بود» این حرف خیلی مسخره است.

نه یه نوع اشتباه تو علوم پزشکیه 

مثلا کسایی که تریاک میکشن سیگار هم میکشن ولی جفتشون باعث سرطان ریه میشن برا همین وقتی میخوایم سرطان ریه رو بررسی کنیم نمیدونم دلیلش کدوماست    

دست کنار کاکتوس😬

حالا شد🙄😂

درخواست دوستی قبول نمی‌کنم || کاربر گرامی، اینجا یه سایت تبادل نظر عمومی هس نه چت شخصی و هرکس میتونه به هر پستی ری‌اکشن بده. پس اگه به پستت توی یه تاپیک ریپلای زدم، نگو: «با تو نبودم. مخاطبم استارتر بود» این حرف خیلی مسخره است.

برای مثال می توانیم در رابطه بین سیگار با بیماری عروق کرونر قلب به نقش جنس اشاره کنیم. متغیر جنس در این رابطه می تواند یک مخدوش کننده باشد.

چرا که جنس خود یک فاکتور خطر برای بیماری عروق کرونر قلب است (این بیماری در مردان شایع تر از زنان است)؛ جنس با سیگار کشیدن در اکثریت جوامع رابطه دارد (فراوانی سیگار کشیدن در مردان بیش از زنان است) و جنس یک متغیر واسطه ای در رابطه بین سیگار کشیدن با بیماری عروق کرونر نمی باشد.