2777
2789
عنوان

پبام بدم به مادر شوهرم شر میشه؟

553 بازدید | 34 پست

جنبه اعتراض نداره یهو میره به همه میگه چی شده،

شوهرم گفت میخوام برم خونه مامانم آش رشته درست کنیم گفتم من امشب آش نمیخوام ولش کن به روز دیگه،  بعد منم تازه از حمام در اومده بودم هم موهام خیس بود هم کلی لباس برا شستن داشتم، 

اینم زنگ زد مادرش ک آش بذار بیایم واینا ک اونم گفت همین الان بیاید، شوهرمم چون من داشتم بهش غر میزدم گفت الان فلانی کار داره یه ساعت دیگه میایم، یهو  مادرش بلند گفت آره اینم همیشه میگه کار دارم، منم بلند گفتم حمام بودم،

بعد قطع کردن با همسرم دعوامون شد سر اینکه چرا حاضر نیستی بیای، زنگ زد به مامانش ک بذار یه شب دیگه، حالا تو دلمه باید پیام بدم مادرش بهش یه چی بگم نمیتونم سکوت کنم

توجه توجه بزودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود...  درخواست دوستی از آقا پذیرفته نمیشه با تشکر 

حرف مامانش ناراحتم کرد، اصلا مگ میشه من تو خونم کار نداشته باشم

توجه توجه بزودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود...  درخواست دوستی از آقا پذیرفته نمیشه با تشکر 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیخیال

نمیتونم، هر بار تیکه میندازه، سر حرف اون ما دعوامون شد، نمیتونم ساکت بمونم 😭

محل نده .الان توضیح بدی میگه دعواشون شده دفعه های بعدمیشهوظیفه ت باید توضیح بذی

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
بیخیال ولش کن....یکم بهش بی محلی کن ولی چیزی نگو...همین که نرفتین کافیه

سر لجش همین فردا هم میرم یه هفته میمونم خونه مادرم، تا دفعه بعد برا من تیکه نپرونه

اگه رو همه چی حساسیت نشون بدی ،سو استفاده میکنن یه کاری میکنن که همیشه حرص تو رو در بیارن یه جوری رفتا کن که بفهمن حرفشون برات اهمیت نداره ،حالا هروقتی رو در رو دیدیش به روت آورد تو هم جوابشو بده

اگه میخوای راحت زندگی کنی اینو آویزه گوشت کن که قرار نیست همیشه هرچی تو دلته رو به زبون بیاری 

شاید منظور بدی نداشته  

الانم آماده شو برو 

توهرتاپیکی غلط املایی ببینم  تذکر میدم  لطفا ناراحت نشین دوستای گلم 😍😍😍😍😍😍