2777
2789
اگه میشه شماهم نظرتونو در مورد کیتهای من بگید.و واسم توضیح بدید هرکدوم چ معنی داره؟

کیت دیروزساعت 10صبحت که نزدبک به مثبت شدن بوده

کیت امروزت کاملا مثبته والان همرمون ال اچ و  اوجه و اندکی پس از افت ال اچ تخمک آزا میشه.این کیت احتمالا تا آخر شب دوباره کمرنگ بشه چون مکس تو غلظت بالا مثبت میشه ومعمولا فقط یکروز مثبت میمونه یعنی فردا ساعت 10که کیت بزنی احتمال90درصدکمرنگ شده.

اره دیگه فقط همین کار از دستم برمیاد😂😂😂 من فكر ميكنم رحمم تميز شد  پيشنهاد ميكنم يكبارتخم ...

اینجوری تولید فولی رو میبره بالا یه وقت بچه مون دوقلو نشه. البته دوقلو خوبه ها ولی تو این گرونی خیلی سخته

هر کس به خدا توکل کند، پس او برایش کافی است؛ در حقیقت خدا کارش را به انجام میرساند.( سوره طلاق- آیه3)

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اره دیگه فقط همین کار از دستم برمیاد😂😂😂 من فكر ميكنم رحمم تميز شد  پيشنهاد ميكنم يكبارتخم ...

تخم هویچ ذو این ماه خوردی؟

یه جایی میخوندم بهتر هست ماه قبل اقدام تخم هویچ بخورین. چون انگار اورش تا ۳ ماه میمونه.

یعنی اگه این ماه اقدام داری، این ماه تخوری دیگه، بلکه ماه قبل خورده باشی

سعی کنیم مهربان و مثبت اندیش باشیم 🌹
تخم هویچ ذو این ماه خوردی؟ یه جایی میخوندم بهتر هست ماه قبل اقدام تخم هویچ بخورین. چون انگار اورش ت ...

اگه اینجوری تعداد رو ببره بالا همون ماه قبل منطقی تره

هر کس به خدا توکل کند، پس او برایش کافی است؛ در حقیقت خدا کارش را به انجام میرساند.( سوره طلاق- آیه3)
سلام لوبیای سحر آمیز مهربون ممنون بخطر اطلاعات دقیق و وقتی که میزاری اجرت با خدا منم سه تا دخمل ناز ...

گلم از الان به خودت و شوهرت برس.

خودت کیوتن، ژل رویال،ویتامین ای دوز ۲۰۰ هفته ای یک بار  سبزیجات بخور. خودت راجع به تغذیه مطلب زیاد پیدا میتونی بگنی. من زیاد تغذیه رو وارد نیستم.

فقط باید مطمئن باشی که تو این چند ماه پر کالری بخوری و اگه یکم وزنت بره بالا عالیه. صبحانه هم حتما بخوری. هیچوقت نزاری گشته بمونه بدنت. همیشه کشمش و مویز دم دستت باشه.

برای شوهرت:

تولید اسپرم تو بدن حدود ۳ ماه طول میکشه. اگه الان شوهرت تقویتی بخوره، اثر کاملش بعد از ۳ ماه مشخص میشه.

شوهرت حتما ازمایش اسپرم بده. بفرست جوابش رو ببینیم. 

بهش تقویتی بده، از امیر علی بپرس چیا بدی. قرص ولمن کانسپشن ، یا مالتی ویتامین +۵۰(مخصوص مردای بالای ۵۰ سال چون دوز ویتامیناش مناسبه) . شوهرت غذاهای مقوی خیلی بخوره مثل شیره انگور، شیره خرما، مویز، توت خشک و اینا. 

شوهرت از الان هر ۲-۴ روز حتما تخلیه بشه. 

خودت راجع به تغذیه میتونی کلی مطلب پیدا کنی.

اگه بری تو رژیم# کلی چی مطلبب راجع به رژیم و اقدام پیدا میکنی. 

خودت اگه میتونی یکم ورزش با وزنه بکن. پیاده روی هم خوبه. و در کنارش رژیم پر کالری.

اگه ترشحات تخمک گذاریت کمه باید سعی کنی زیادشون کنی. دمنوش پنج انگشت یا قطره ویتاگونس شنیدم زیاد میکنه. همین تخم هویچ هم شنیدم زیاد میکنه ولی بهتره تخم هویچ رو یکی دو ماه قبل از اقدام بخوری.

از الان کلی بسته کیت مدیکور سفارش بده چون لازم میشه. باید هر ماه حسابی کیت بزنی و دو سه بار سونو بری تا اخمک گذاریتو پیدا کنی. بقیه اش رو به وقتش میگم.

خودتون چند ساله این؟ 

امروز روز چچندسیکلی؟ سیکلات چند روزه هست؟ تا حالا با کیت کار کردی؟

نحوه تشخیص حدودی تخمک گذاری با استفاده از کیت مدیکور: لطفا از دو سه ماه قبل از اقدام کیت بزنین تا د ...

@3گل اینجا رو بخون

باید تو این دو سه ماهی که فرصت داری حسابی بدن خودت رو بشناسی

تخم هویچ ذو این ماه خوردی؟ یه جایی میخوندم بهتر هست ماه قبل اقدام تخم هویچ بخورین. چون انگار اورش ت ...

مطمئنم اثر تخم.هویجه من حوردم ماه بعد کیست فولیکولارداشتم که قبل از پری همون ماه رفتم دومرتبه سونو یه کیست18تو تخمدان راست ویه کیست16تو تخمدان چپ بود که با پری رفع شد 

فکرنمیکنم کم باشه عزیزم وفکر کنم سونوگرافی قبلیت بهتر بود دقتش

وقتي دكتر معرفي نكرده و خود ادم ميره فقط براي اينكه ببينه فولي داره يا نه نميدونم چرا يه جوري جدي رفتار نميكنند!!

به نظرت اگه سمت چپ فولي بود بهم ميگفت درسته؟؟

@3گل   اینجا رو بخون باید تو این دو سه ماهی که فرصت داری حسابی بدن خودت رو بشناسی

اینم از. کیت ساعت 14 امروز.ازصبح تاحالا هیچ گونه نوشیدنی مصرف نشده.با ادرار غلیظ.با کیت مدیکور.1دقیقه داخل.5تا 8دقیقه انتظار.کلا 10 مین شد

به توکل نام اعظمت بسم الله الرحمن الرحیم...خدااااااااایا شکرت ممنونتم... ممنونتم... الهی شکر خدای مهربوووونم... میدونستم ک نا امیدم نمیکنی... ازت میخوام تا آخرش همراهم باشی و تنهام نزاری...😘 خدای مهربوووونم قربونت برم ک اینقدر مهربووووونی... ممنونم ازت ک لطفتوووو در حقم تمام کردی... خداااا جونم کمکم کن تا بتونم هدیه ای🥰 ک بهمون عطا کردی رو با جون و دل ازش نگه دااااری کنم... خدا جونم بازم میگم ممنونتم🙏❤️😍🥰 خدااااای عزیزمممممم،خدااااای مهربوووونم سرنوشت بچمونو👨‍⚕️👨‍🎓👨‍🏫👨‍⚖️👨‍💼👨‍💻👨‍🎨👨‍✈️👨‍🚀👮‍♂️🤴🤵👼 ب بهترین و قشنگترین نحو ممکن رقم بزن... بازم تشکر نمیدونم چجوری ازت تشکر کنم😘🤩😍🥰 ماشالله لا حول ولا قوة الا بالله علی العظیم... 🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم... 
مطمئنم اثر تخم.هویجه من حوردم ماه بعد کیست فولیکولارداشتم که قبل از پری همون ماه رفتم دومرتبه سونو ی ...

میشه کیتمو ببینی.پس چرا اینجوری شد؟؟؟

نکنه واسه اینه ک با مدیکور زدم؟!

به توکل نام اعظمت بسم الله الرحمن الرحیم...خدااااااااایا شکرت ممنونتم... ممنونتم... الهی شکر خدای مهربوووونم... میدونستم ک نا امیدم نمیکنی... ازت میخوام تا آخرش همراهم باشی و تنهام نزاری...😘 خدای مهربوووونم قربونت برم ک اینقدر مهربووووونی... ممنونم ازت ک لطفتوووو در حقم تمام کردی... خداااا جونم کمکم کن تا بتونم هدیه ای🥰 ک بهمون عطا کردی رو با جون و دل ازش نگه دااااری کنم... خدا جونم بازم میگم ممنونتم🙏❤️😍🥰 خدااااای عزیزمممممم،خدااااای مهربوووونم سرنوشت بچمونو👨‍⚕️👨‍🎓👨‍🏫👨‍⚖️👨‍💼👨‍💻👨‍🎨👨‍✈️👨‍🚀👮‍♂️🤴🤵👼 ب بهترین و قشنگترین نحو ممکن رقم بزن... بازم تشکر نمیدونم چجوری ازت تشکر کنم😘🤩😍🥰 ماشالله لا حول ولا قوة الا بالله علی العظیم... 🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم... 

ماه قبل خورده بودم فوليهام كيست شد كه اين ماه دفع شدند!!اخه از اون ماه هم دوتا شدند....بقيه مواقع يكي بود من فكر ميكنم اثرتخم هويچ هست!!