2777
2789
سلام لوبیا جون اون دمنوشت که میگی را دستورش را دقیق بگو من درست کنم  دیشب پریود شدم. لوبیا جو ...

ببین مواد زیر رو پودر کردم و به نسبت مخلوط کردم. روزی یه قاشق چایخوری از مخلوط میریزم تو کیسه چای میزارم دم بکشه، بعد ناهار و شام میخورم. 

اویشن ۴ قاشق

نعنا ۳ قاشق 

زنجبیل یک قاشق

هل یک قاشق

دارچین نصف قاشق

میخک ۱/۳ قاشق

اسطوخودوس ۲ قاشق

قاصدک یک قاشق 

رزماری یک قاشق

من چون طمع اویشن خیلی دوست دارم، اویشن عالبه. خودت میتونی ترکیبات رو اینور اونور کنی

سعی کنیم مهربان و مثبت اندیش باشیم 🌹

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

به دکتر گفتم کیتم کاملا مثبت نمیشه گفت همین که خط دوم افتاده یعنی در حال تخمکگذاری هستی اقدام و این ...

توی راهنمای کیت مکس نوشته در بعضی از خانمها کیت همرنگ نمیشه وفقط هاله میاندازه اون روزی که کیت مجدد کمرنگ میشه در حال تخمک هستن.

رفتم ببینم راهنماشو دارم عکسشو بگیرم ولی متاسفانه دور ریخته بودم.

سلام لوبیا جون اون دمنوشت که میگی را دستورش را دقیق بگو من درست کنم  دیشب پریود شدم. لوبیا جو ...

رژیم# رو دنبال کنی شاید دستور دمنوش افسانه رو پیدا کنی

سلام لوبیا جان همین الان دوتا کیت از یه ادرار همزمان گذاشتم باتا خیر یک دقیقه. الان برات میفرستم عکسشون

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی نصف ثوابشم به تو میرسه اللهم صلی علی محمد وال محمد

سونوگرافی سرکوچمونه میتونم راحت برم،

به نظرت کی برم بهتره؟؟میخوام بدونم کی ازاد میشه متناسب کیت!!الان کیتم دقیقا مول دیروز هست!خودم احتمال میدم فردا شب  ازاد بشه!! یکبار که لتروزل خورده بودم هم روز 12سیکلم تخمک گذاری بود!!!بعنی یه دو سه روز بعد از پاکی...ولی اون‌ سمت راستم بود...

وقتی اقدام میکنید پریود خیلی تغییر میکنه و‌این نشون میده رحمت اماده باروری هست

سلام عزیزم ممنون خداکنه اینطور باشه

نمیدونم قرص تحریکی بخورم این ماه یا صبر کنم بازم تا ماه اینده

خدایا من معجزه ها را در کتاب میدیدم اما باور کردم که تو صداها را میشنوی 🙏🙏گر نگهدار من انست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤️ خدایا به خودت میسپارمش
سلام لوبیا جان همین الان دوتا کیت از یه ادرار همزمان گذاشتم باتا خیر یک دقیقه. الان برات میفرستم عکس ...

هر دو کیت با یک ادرار؟ چرا انقدر فرق دارن؟!! 

انگار داره به مثبت شدن نزدیک میشه. میتونی سونو بری؟

سونوگرافی سرکوچمونه میتونم راحت برم، به نظرت کی برم بهتره؟؟میخوام بدونم کی ازاد میشه متناسب کیت!!ال ...

اگه برات خیلی سخت نیست الان برو. شاید گفت تخمک سمت راستته