2777
2789

سلام دوستان من دهم ریاضی هستم میخوام تغییر رشته بدم و برم هنرستان .ولی نمیدونم این کار درسته یا نه . به نظر شما ریاضی بهتره یا هنرستان؟ اگر هنرستان بهتره نظر شما اینه که گرافیک بهتره یا طراحی دوخت؟لطفا کمکم کنید😢

بابا لایک نکنید دیگ پستامو ای بابا😫😕😑🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هدف دانشگاهت چیه خب؟؟چیکاره ای برای چندسال دیگه؟
منم دخترم ریاضیه..خسته شده میخواد بره انسانی..برای دانشگاه هم خیالش راحته میخواد زبان بخونه مهم نیست الان رشتش چی باشه.

ممنون منم همینو به مامان میگم اما گوش نمیدن بالین جون.میشه بهم بگید دلیلت برای انتخاب طراحی دوخت چیه به نظرت از گرافیک بازار کار بهتری داره

من هنرستان درس میخوندم رشتمم نقاشی بود که البته الان میخوام کنکور انسانی بدم...اگه پشتکار داری و بعد ها میتونی واسه خودت کار جور کنی برو هنرستان،چون هنرستان جوریه که کار دولتی و اینا به سختی گیرت میاد ولی فضای خیلی خیلی خوبی داره 

این ۲ تا رشته‌ام ک گفتی خوبن و بستگی به علاقه شخصی خودت داره😊

دقیقا منم میخوام رشته زبان رو ادامه بدم اما میگم برای این سه سال بهتره که خب یه چیزی یاد بگیرم به جای اینکه همش بشینم پای کتاب و دفتر دخترتون حق داره چون ریاضی خیلی سخته البته به علاقشم بستگی داره

چون من شناخت زیادی از این دو تا رشته ندارم نمیدونم چقد بهشون علاقه دارم میشه راهنماییم کنید که چطوری متوجه بشم؟