برخی از خواص کرم حجم دهنده چاق کننده صورت هالیوود: – حجم دهنده و گونه گذار صورت – حجم دهی و درمان افتادگی سینه و پایین تنه – درمان لاغری صورت – جلوگیری از لاغری صورت در زمان رژیم لاغری یا ورزش – جلوگیری از لاغری و افتادگی سینه و پایین تنه در زمان ورزش و رژیم لاغری – سفت کننده پوست – درمان شلی پوست – درمان چروک پوست – درمان خط خنده و خط اخم
– کلاژن و الاستین ساز پوست
دوستان عزیزم چون در اینجا امکان مشاوره تخصصی و فرصتش نیست من تاپیک رو میبندم ولی شما میتونید جهت مشاورهاز طریق واتساب 09308665973 یا تماس گرفتن با همین خط با من مشاوره کنید . خانم اکرمی هستم با 11 سال سابقه کاری و دارای نماد اعتماد از وزارت صنعت و معدن کشور
تخفیف 10 درصد برای کاربران نی نی سایت. لطفا هنگام مشاوره بفرمایید از نی نی سایت هستید تا تخفیف 10 درصد اعمال شود. ( دوستان عزیزم چون امکان مشاوره تخصصی در اینجا نیست تاپیک رو میبندم شما برای مشاوره میتونید از واتساب 09308665973 اقدام کنید یا با همین شماره تماس بگیرید با تشکر )
تخفیف 10 درصد برای کاربران نی نی سایت. لطفا هنگام مشاوره بفرمایید از نی نی سایت هستید تا تخفیف 10 درصد اعمال شود. ( دوستان عزیزم چون امکان مشاوره تخصصی در اینجا نیست تاپیک رو میبندم شما برای مشاوره میتونید از واتساب 09308665973 اقدام کنید یا با همین شماره تماس بگیرید با تشکر )