2777
2789
اگه کم‌پشته و احساس میکنی رو چهره ت اثر منفی گذاشته بکن فقط ارایشگاه خوب پیدا کن  اگه کار طرف ...

یجا توشهر پدریم هس ۷۰۰ میگیره ولی محشره کارای فیبروزش پیج اینستاشون میبینم کاراشو،بنظرم واس اینجورچیزاباید فکرپولشو نکنی چون خراب کنن دیگه درست نمیشه.دودلم میترسمسنم زیادنشون بده اخه اصلا بهم نمیاد۲۳سالم باشه بیبی فیسم😥

پسرخوشگل من👶۲۵آبان۹۹رفتم دکترکه برام غربالگری مرحله دوم روبنویسه،دکتربهم گف که برم درازبکشم برای سونو،اومداون دستگاهه رو گذاشت روشکمم یکم نگاکرد گف خب بسلامتی بچتم پسره😍اون لحظه قندتودلم اب شد باخودم گفتم خدایاشکرت مردکوچک زندگیمم توراهه،میاد ومیشه همه زندگی من.روزبه روز جلوچشام قدمیکشه ،میشه غروروتکیه گاه مامانش😍تودلی قشنگم ازخدامیخوام سالم بیای بغل مامانی👶زودتربیا چون مامان خیلی بیقرار لمس دستای کوچولوته گل من🌸🤰خدای مهربونم بابت همه داده هاونداده هات ممنونم ازت❤خدایاقسمت میدم به طفل۶ماهه حسین،دامن همه منتظرارو سبزکن نذارکسی ارزوی مادرشدن به دلش بمونه🤲دوست عزیزم که داری امضامومیخونی،میشه خواهش کنم یه صلوات ازته دلت برای حل شدن مشکلم مهمونم کنی؟خداحاجتتوروا کنه انشاءلله😘
یجا توشهر پدریم هس ۷۰۰ میگیره ولی محشره کارای فیبروزش پیج اینستاشون میبینم کاراشو،بنظرم واس اینجورچی ...

من ۱۹سالگی زدم 

سه روز رفتم خونه مادر بزرگم موندم بابام نفهمه

خدا شاهده چنان طبیعی زده که نفهمیدن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم خوبی؟ نی نی خوبه؟  من که همش درگیر بچم حوصله هیچی هم ندارم رفتم تو فاز افسردگی😕

تیکر گذاشتی فکر کردم حامله ای باز  نی نی نه شیر میخوره نه غذا...فقط و فقط غرررررر میزنه

نظرمو نمیپسندی, ریپلای نکن🚫🚫 پشت این حرفم یه عالمه حرفه از یه عده که فقط برای خالی کردن عقده هاشون میان اینجا....
تیکر گذاشتی فکر کردم حامله ای باز   نی نی نه شیر میخوره نه غذا...فقط و فقط غرررررر میزنه

دختر منم فقط تو خواب شیر میخوره تو بیداری با قطره چکون میدم میریزه بیرون 

غذا هم یه روز میخوره یه روز نه 

بچت چند ماهشه؟؟

حواست باشه!
دختر منم فقط تو خواب شیر میخوره تو بیداری با قطره چکون میدم میریزه بیرون  غذا هم یه روز میخوره ...

۷ ماهشه, منم دقیق یه روز غذا میخوره یه روز نمیخوره.حتی شیرشم یه روز میخوره یروز نه. گاهیم با قطره چکون میدم که خیلی طول میکشه و اذیت میشم. حتی شیرم تو خواب گاهی اوقات نمیخوره و میریزه بیرون

نظرمو نمیپسندی, ریپلای نکن🚫🚫 پشت این حرفم یه عالمه حرفه از یه عده که فقط برای خالی کردن عقده هاشون میان اینجا....
۷ ماهشه, منم دقیق یه روز غذا میخوره یه روز نمیخوره.حتی شیرشم یه روز میخوره یروز نه. گاهیم با قطره چک ...

پس همشون اینجوری ان فک کردم فقط دختر من بدقلقه 

چهار دست و پا میره؟

حواست باشه!
پس همشون اینجوری ان فک کردم فقط دختر من بدقلقه  چهار دست و پا میره؟

تازه شروع کرده کوچولو کوچولو میره. دندونای بالا پایینشم درآورده

دختر من سینه خیز میره فعلا  دندونم درنیاورده .دندون دراوردنش سخت بود؟

خیلی نق نق میکنن و بدتر بی اشتها میشن...خودتو برای بی اشتهایی دندونش آماده کن

دخملی تو چند کیلوه؟ البته اگ دوس داری بگو... واس من ۶ ماهگی ۹ کیلو بود