2777
2789

ازبس اینجابدی مادرشوهرشنیدم فک میگنم اگه عروس داربشم هرچقدبهش خوبی گنم بازم بره پشت سرم عیبهاموبگه پسرم وکه خیلی براش زحمت کشیدم ازمن بزنه بااینکه من حتی توزندگی هیچ کس حتی زن داداشم دخالت نمیکنم اینجا احساس میکنم عروسا یه جوری شدن وهمین طورمادرشوهرا حرمتو احترامها ازبین رفته

خدایا خداجونم هرکی تونی نیسایت مشکل داره خودت به بزرگی خودت مشکلشون روحل کن  

من از همین الان دارم هرچی دستم میاد واسه پسرم سکه میخرم میگم واسه ایندش بدرد میخوره چتدتا از طلا سنگینامو گذاشتم کنار ک واسه عروسم باشه اگه نپسندیدم عیبی نداره با سلیقه خودش باز بره بگیره ولی اینا مثلا خانوادگی بچرخه تومون از الان واسه پسرم خونه و حساب بانکی گزاشتم کنار ک چ تو اینده چ زندگی پشت وانه داشته باشه این از بحث مالی حالا بحث دخالتو تینا الان تو زندگی مشترکم ک ۶ساله گذشته هیچ دخالتی و خاله زنک بازی با هیچکدوم از طرفای،شوهرم نداشتم زندگی هرکی به خودش مربوطه دیدم به زندگی پسرمم همینه اون وظیفه نداره ک ۲۴ساعته در اختیار من باشه وقتی هودم دستم به دهنم میرسه وظیفه نداره از شکم زنو بچش بزنه بیاره واسه من وقتی من به خودم اجازه ندم ک توقعات بیجایی داشته باشم دخالت نکنم دم به دقیقه زنگ نزدم ک بیا و فلان تصمیمی واسه ایندشون داشته باشن به طور مثال چاقو نزارم زیر ،ردنشون ک ن هرچی من بگم همونو باید کنید پس،عروسمم نمی،ه ک به تو ربطی نداره احترام هرکسی دست خودشه 

محکم بشین دلم این دور اخره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها مادربزرگ منن ک میشه مادر شوهر مامانمم اینقد با عروساش خووووبهه اینقد دوسشون دارههه اندازه ...

خب مامانتم همون قدخوبه که زنگ زدن دوسه روز یه بارشوبه پای فضولی نمیزاره وبراش داستان درست نمیکنه

خب مامانتم همون قدخوبه که زنگ زدن دوسه روز یه بارشوبه پای فضولی نمیزاره وبراش داستان درست نمیکنه

اره مامانمم خیلی بهش احترام میزاره

خب بنده خدا وقتی زنگ میزنه فقط احوال پرسی میکنه..ک مثلا مریض بودی بهتر شدی...

همینو همین...

شاید باورتون نشه ولی دوست داره هرچی میخره واسه خودش واسه عروس و دختراشم بخره

اره مامانمم خیلی بهش احترام میزاره خب بنده خدا وقتی زنگ میزنه فقط احوال پرسی میکنه..ک مثلا مریض بود ...

خوش به حال مامانت من که مادرشوهرم عمرشوداده به شما اماوقتی هم که بود خیلی دلم ازش گرفت چون هیچ بذی درحقش نکرده بودم

خوش به حال مامانت من که مادرشوهرم عمرشوداده به شما اماوقتی هم که بود خیلی دلم ازش گرفت چون هیچ بذی د ...

منمم همش ب مامانم میگمم...

میگم خیلی خوش شانس بودی هم شوهر خوب و هم مادرشوهر خوب گیرت اومده...

مهم اینکه شما درحقش بدی نکردین...مامانم همیشه میگه زمین گرده..اگه من ب مادرشوهرم خوبی کنم بعدا عروسمم بهم خوبی میکنه...شما هم مصداق همین هسین..شک نکنین

منمم همش ب مامانم میگمم... میگم خیلی خوش شانس بودی هم شوهر خوب و هم مادرشوهر خوب گیرت اومده... ...

انشاله عزیزم خداکنه عروس دامادی نصیبون کنه که خوب باشن سلیطه بدنباشن من که بابام ازلحاظ مالی خیلی بهمون کمک کرد اما شوهرم هیچ وقت قدردان نبوداصلاباباجناق خوب نیس 

انشاله عزیزم خداکنه عروس دامادی نصیبون کنه که خوب باشن سلیطه بدنباشن من که بابام ازلحاظ مالی خیلی به ...

ایشالا ک همینطور میشه..عروس و داماد بد فقط  مث س عذابن ک همیشه هست....

اخیی بنده خدا بابات...

واقعاا نمیدونم چطور بعضیا قدرکسایی ک بهشون خوبی کرده رو نمیدونن..خیلی عجیبه..

خیلی سخته..کلا اگه مرد با خانواد زنش مشکل داشته باشه این وسط فقط زنش اعصاب خوردی داره...ایشالا ک خوب بشن باهمم

ایشالا ک همینطور میشه..عروس و داماد بد فقط  مث س عذابن ک همیشه هست.... اخیی بنده خدا بابات... ...

انشاله عزیزم مرسی گلم  همه چیزشوهرم خوبه فقط همین اخلاقش پیرم کرد هیچ وقت خوب نشد

انشاله عزیزم مرسی گلم  همه چیزشوهرم خوبه فقط همین اخلاقش پیرم کرد هیچ وقت خوب نشد

فدایت عزیزم

خب همینم خیلی خوبه ک کلی ویژگی خوبه دیگه داره..بلاخره هیشکی کامل نیست...هرکس ی عیبی داره. .همیشه نیمه پره لیوانو ببین..اگه خدایی نکرده ی سری ویژگی های بد دیگه داشت خیلی بدتر بود

فدایت عزیزم خب همینم خیلی خوبه ک کلی ویژگی خوبه دیگه داره..بلاخره هیشکی کامل نیست...هرکس ی عیبی دار ...

مرسی گلم بابت حرفهای قشنگت انشاله هرچی ازخدابخوای بهت بده نی نی سایت برام یه خوبی داره که باادمهای خوبی مثل شمااشنا شدم سعی میکنم کمتربه عیباش فکرکنم ممنون عزیزم

کاش همه آدمها یاد بگیرن وقتی بچه شون رو انقدر بالغ و عاقل دیدن که بره ازدواج کنه پس باید به استقلالش احترام کامل بذارن 

مرگ انسان گاهی اوقات از نبود نبض نیست مرگ یعنی حال من با دیدن انگشترش