2777
2789
عنوان

عمل بيني بياين دوستان

742 بازدید | 37 پست

اني جون تو هم بياااا دوستان من ميخوام بينيم رو عمل كنم پيش يكي از اين دو دكتر از كسايي كه اينستا دارن ميخوام عكس هاي پيچشون رو نگاه كنن و بگن كدوم دكتر من خودم خيلي نگاه كردم ولي نميتونم تصميم بگيرم 

تو كف ني ني سايتي هاي كه  از دم همه از جاري سرن موندم  بعد يافتم جاري هاشون تو خيابونن  😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا اعتماد نکن چون بهترین هارو میزارن تو پیج باید حداقل ی بار بری مطب با اونایی ک پیشش عمل کردن حر ...

ممنون به نظرت تو مطب گردي حقيقت رو ميگن مريض ها

تو كف ني ني سايتي هاي كه  از دم همه از جاري سرن موندم  بعد يافتم جاري هاشون تو خيابونن  😂
من خیرسرم حتی مطب هم رفتم ولی بازم بینیم بد شده

من تو را ديدم بد نشده فقط تغيير نكرده به نظرم من كه خوشگل بود

دیگ خودت فرمشو میبینی دیگ درمورد تنفس و ایناشون بپرس خیلی مهمه

ممنون دعا كن خوب بشه 

ازین دودکترمعروف تروجاافتاده ترم هست بله عارامش درست میگه هردکتری رو انتخاب کردی باید بری هم ویزیت ...

من شهرستانم عزيزم

ببین عزیزم عکس هارو فوتوشاپ هم میکنن و خوب در میارن واسه همین آدم گول عکس میخوره     بیشتر تحقیق کن از اونایی که اون دکترا عمل کردن بپرس و ببین 

🎤🎧🎙️®دیجی تونم ©🎸🎻👑آنی =آنیسا👑 اهنگ های تری دی بند (3Dبند)"رو گوش کنین و لذت ببرید   💞 موزیک دنیای منه💞