2821
2789
عنوان

سر در گمم

| مشاهده متن کامل بحث + 163 بازدید | 23 پست
میدونی به نظرم تو بعضی مواقع اگ خیانت دیدی نباید رها کنی چون اونطوری خوشبحال طرف مقابلت میشه گاهی مو ...

نمیشد بمونی .اون گوش به فرمان اون زن بود و اون زنم از خون من تشنه است

دست بر شانه خدا بنداز تا قصه عشق را چنان بخواند که نه از دوزخ ترسان باشی ونه از بهشتش به رقص درآیی،عشق یعنی انسان بودن
نمیشد بمونی .اون گوش به فرمان اون زن بود و اون زنم از خون من تشنه است

نمیدونم واقعا

ولی اگ من بودم زندگی که برام بد میشد زندگیش رو براش زهر میکردم هر روز آرزوی مرگ کنه😊

خداحافظ👋🏻     ■به نی نی یار گفتم یه جوری بترکونه که دیگ هیچوقت برنگردم😇💫🤍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نمیدونم واقعا ولی اگ من بودم زندگی که برام بد میشد زندگیش رو براش زهر میکردم هر روز آرزوی مرگ کنه😊

یک ساله برای دیدن بچه ها هم نیومده .

دست بر شانه خدا بنداز تا قصه عشق را چنان بخواند که نه از دوزخ ترسان باشی ونه از بهشتش به رقص درآیی،عشق یعنی انسان بودن
یک ساله برای دیدن بچه ها هم نیومده .

ای بابا همینه میگم نباید ولش میکردی چه آدمایی پیدا میشن

تنها چیزی که میتونم بگم اینه که خیلی خودتو ناراحت نکن و سعی نکن آینده خودتو فدای بچه ها کنی دیگ تو هم آدمی خب

نمیدونم واقعا ولی اگ من بودم زندگی که برام بد میشد زندگیش رو براش زهر میکردم هر روز آرزوی مرگ کنه😊

خیلی اذیت کرد و از همه بدتر ودردناک تر دیدن اون زن تو زندگیه که با بدبختی ساختم واون الان صاحبش شده و من وبچه هام آواره شدیم ولی به چیزی تودلم نمیزاره اذیتش کنم 

خیلی اذیت کرد و از همه بدتر ودردناک تر دیدن اون زن تو زندگیه که با بدبختی ساختم واون الان صاحبش شده ...

دیگ واقعا اشتباه کردی عزیزم

تو تا آخرش باید به اون زندگی چنگ میزدی

نباید راحت ولش میکردی باید قشنگ عذابش میدادی

دیگ واقعا اشتباه کردی عزیزم تو تا آخرش باید به اون زندگی چنگ میزدی نباید راحت ولش میکردی باید قشنگ ...

قبولش سخته ولی آره باید میموندم ومیجنگیدم .

البته اون زن چند باری سعی کرد کاری کنه که بهم تهمت ببنده و من از اینکه به گناه نکرده متهم بشم و برام بی آبرویی بیاره جدا شدم .