2789
عنوان

یعنی هرکی شوهرش بمیره نباید برقصه

| مشاهده متن کامل بحث + 21593 بازدید | 353 پست
یعنی خودت دلت راضی میشه برقصی چطور اصلا مامانت اینا دارن عروسی میگیرن ؟؟؟ میگن سنگ زیر گِل حیفه ای ...

چطور ما مردا میشه بریم بعد چهلم ازدواج کنیم واسه یه عمر آینده کسی هم نمیگه چرا؟ ولی یه زن نمیتونه ظاهری حتی برای عروسی خواهرش 5 ساعت تظاهر به شادی کنه که به بقیه خوش بگزره؟

آره خانومم میدونه من اینجام😊خودش عضو بود برام داستانها را میخوند برام جالب بود منو عضو کرد😉سوال الکی نکن🤔شعور و انسانیت حالیمه تاپیکای خصوصی نمیرم😒

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اوکی،چه دعوت چه زنگ متوجه میشع دخترم،یه دوستی تو واتساپ دارم خانمه مال نی نی سایت بوده

دیگه جواب هیچ کس رو تو این تاپیک نده مسخره ها بخاطر یه کلمه بیوه میگن مردی خدا ب داد شوهرای اینا برسه فازشون معلوم نیس

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
مام اینو میدونیم مشکل اینکه اینجا ایرانست

اتفاقا چون ایرانه هر کار دلت میخواد بکن کی به کیه برو بابا

حرف مردم که نشد آبرو

آره خانومم میدونه من اینجام😊خودش عضو بود برام داستانها را میخوند برام جالب بود منو عضو کرد😉سوال الکی نکن🤔شعور و انسانیت حالیمه تاپیکای خصوصی نمیرم😒
چطور ما مردا میشه بریم بعد چهلم ازدواج کنیم واسه یه عمر آینده کسی هم نمیگه چرا؟ ولی یه زن نمیتونه ظا ...

شما مردا حتی میتونید ۳تا هم زن بگیرید 

زن عموم مرد عموم دو روز بعد چهلش زن گرفت 

شما مردا خیلی پارتی دارین

تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت
آره منم میگم،مرسی درک کردی 

خواهش میکنم

تازه حس باهوشی هم بهشون دست میده 

من یبار از یکی دفاع کردم گیر دادن این کاربری فیک اون یاروئه منم نی نی یار و تگ کردم گفتم آی پی منو چک کن ببین من همونم 

کاراگاه_گجت#  

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
بنظرم چهلم رد شده لباس بپوش ارایشگاه برو ولی زیاد وسط ب رقصیدن نباش ک حرف مردم نباشه پشت سرت،من عموم ...

دختر 14 ساله چرا فوت کرد؟ 

خدا عموتو بیامرزه

چند سالته اقا پسر ب ظاهر دختر

ول کن دیگه