2777
2789
عنوان

بچه ها کی مادرشو از دست داده؟؟؟؟؟؟

210 بازدید | 26 پست

من یک ماهه نرفتم شهرمون پیش مامانم نمیدونم چرا قدر بودنشو نمیدونم......خدا انشاا... همه مامانای از دست رفته رو بیامرزه و مامانایی هم که هستند سالم و تندرست باشن.....ببخشید میخام بدونم الان که مادرتونو از دست دادین چه حسرتی دارید که میگید کاش زنده بودو این کارو براش میکردم   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرکاری برا پدر مادرت انجام بدی بازم حسرت میخوری که کاش بیشتر خوشحالش میکردم البته من مامانمو دارم

پرورده کوردم ایلام خاکمه❤ تیکر کنکورمه😍توروخدا لایک نکنین🙏
خدا بیامرزتش عزیزم.....اگه بود الان براش چیکار میکردی

خدا رفتگانت رو بیامرزه برای شما رو هم نگه داره.همه کار همه کار.کاش بود فقط الان دلم لک زده برای صداش که هر روز تلفنی حرف میزدیم دلم لک زده برای بغل کردنش که عاشقه بوی تنش بودم میخوام برم الان پیشش😥😥😥😥

خدا رفتگانت رو بیامرزه برای شما رو هم نگه داره.همه کار همه کار.کاش بود فقط الان دلم لک زده برای صداش ...

الهیی .....ببخشید ناراحتت کردم براشون یه فاتحه واخلاص میخونم .....خدا انشاا... بهتون صبر بده عزیزم....  

قدرش رو بدون که وقتی از دستش دادی آتیش میگیری بغض امانت رو میبره حسرت زندگی ت رو تباه میکنه .هرکاری میتونی و از دستت بر میاد براش انجام بده

پناه میبرم به خدای صبح روشن از شر آنچه آفریده سوره فلق