2777
2789
عنوان

بچه ها کی مادرشو از دست داده؟؟؟؟؟؟

209 بازدید | 26 پست

من یک ماهه نرفتم شهرمون پیش مامانم نمیدونم چرا قدر بودنشو نمیدونم......خدا انشاا... همه مامانای از دست رفته رو بیامرزه و مامانایی هم که هستند سالم و تندرست باشن.....ببخشید میخام بدونم الان که مادرتونو از دست دادین چه حسرتی دارید که میگید کاش زنده بودو این کارو براش میکردم   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرکاری برا پدر مادرت انجام بدی بازم حسرت میخوری که کاش بیشتر خوشحالش میکردم البته من مامانمو دارم

پرورده کوردم ایلام خاکمه❤ تیکر کنکورمه😍توروخدا لایک نکنین🙏
خدا بیامرزتش عزیزم.....اگه بود الان براش چیکار میکردی

خدا رفتگانت رو بیامرزه برای شما رو هم نگه داره.همه کار همه کار.کاش بود فقط الان دلم لک زده برای صداش که هر روز تلفنی حرف میزدیم دلم لک زده برای بغل کردنش که عاشقه بوی تنش بودم میخوام برم الان پیشش😥😥😥😥

خدا رفتگانت رو بیامرزه برای شما رو هم نگه داره.همه کار همه کار.کاش بود فقط الان دلم لک زده برای صداش ...

الهیی .....ببخشید ناراحتت کردم براشون یه فاتحه واخلاص میخونم .....خدا انشاا... بهتون صبر بده عزیزم....  

قدرش رو بدون که وقتی از دستش دادی آتیش میگیری بغض امانت رو میبره حسرت زندگی ت رو تباه میکنه .هرکاری میتونی و از دستت بر میاد براش انجام بده

پناه میبرم به خدای صبح روشن از شر آنچه آفریده سوره فلق