sara_fr مدیر عضویت: 1399/02/21 تعداد پست: 3349 عنوان مبل جهیزیه:) | مشاهده متن کامل بحث + 572 بازدید | 33 پست سلام، سلامبچه ها میشه بیاید جاهایی که مبل با قیمت مناسب و کیفیت خوب میفروشن رو معرفی کنید؟ منظورم تولیدیه بیشتر تا جاهایی مثل یافت آباد که خیلیییی گرونندارم جهیزیه میخرم ثواب داره ها D: 1399/02/26 | 13:19 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sara_fr مدیر استارتر عضویت: 1399/02/21 تعداد پست: 3349 چهاردانگه خونه ماست شهرک صنعتیش گرونه یعنی جاهای دیگه تو خود چهاردانگه هستن که ارزون باشن؟
sara_fr مدیر استارتر عضویت: 1399/02/21 تعداد پست: 3349 من از بروجرد گرفتم واقعا قیمتاس عالی بود بهترین جنس ۴تومن خاسی بهت ادرس بدم ممنون عزیزم، من تهرانم بروجرود برام خیلی دوره
راز۷۷ عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 4357 من مبلامو از تولیدیای شهرک ولیعصر خریدم ارزونم شد،ولی پشیمونم اصلا جنسش خوب نی، یسال نشده به صدا اومدن به هرچه فکر کنید آن را به زندگی خود جذب خواهید کرد
sara_fr مدیر استارتر عضویت: 1399/02/21 تعداد پست: 3349 تو دیوار هست عزیزم تولیدی ها آگهی میکنن بزنی میاد ما هم از تولیدی گرفتیم خیلی خوبه این تولیدی که شما ازش خرید کردید آدرسش کجاست عزیزم؟
دلساجونییی عضویت: 1398/03/09 تعداد پست: 1207 ممنون عزیزم، من تهرانم بروجرود برام خیلی دوره اهان باشع گلممنم میخوام تختمو از نعمت اباد بگیرم یه تولید هست قیمتاش خوبهحالا از جنش نگرانم😑😑 اولویتمخدامه چون همیشه باهامه بعدم باباجون واقامه فداشونم😇😇
sara_fr مدیر استارتر عضویت: 1399/02/21 تعداد پست: 3349 اهان باشع گلم منم میخوام تختمو از نعمت اباد بگیرم یه تولید هست قیمتاش خوبه حالا از جنش نگرا ... منم نعمت آبادو قبلا شنیده بودم ولی نشنیدم ناراضی باشن
دلساجونییی عضویت: 1398/03/09 تعداد پست: 1207 منم نعمت آبادو قبلا شنیده بودم ولی نشنیدم ناراضی باشن اخه جنس تختاش ام دی اف روکش ملامینه واس این میگم خوب نباشه اولویتمخدامه چون همیشه باهامه بعدم باباجون واقامه فداشونم😇😇
sara_fr مدیر استارتر عضویت: 1399/02/21 تعداد پست: 3349 اخه جنس تختاش ام دی اف روکش ملامینه واس این میگم خوب نباشه وای من اصلا از این چیزا سررشته ندارم، خب یه تخت خوب جنسش باید دقیقا از چی باشه؟
دلساجونییی عضویت: 1398/03/09 تعداد پست: 1207 وای من اصلا از این چیزا سررشته ندارم، خب یه تخت خوب جنسش باید دقیقا از چی باشه؟ منم مث تو خواهرم تختش الان ۶ساله داره بدون کوچیک ترین خرابی اما تخت بچشون mdf زود خراب شده تخت چوبم گرونه بالای ۵تومناما ام دی اف ۲&۱&۳تومن موندممم اساسی اولویتمخدامه چون همیشه باهامه بعدم باباجون واقامه فداشونم😇😇
sara_fr مدیر استارتر عضویت: 1399/02/21 تعداد پست: 3349 منم مث تو خواهرم تختش الان ۶ساله داره بدون کوچیک ترین خرابی اما تخت بچشون mdf زود خراب شده&nb ... آره نباید خراب بشه اصلا، من رنج قیمتی که واسه تخت شنیدم 5 6 تومنه، دیگه 2 تومن باشه خب بایدم شک کرد
دلساجونییی عضویت: 1398/03/09 تعداد پست: 1207 آره نباید خراب بشه اصلا، من رنج قیمتی که واسه تخت شنیدم 5 6 تومنه، دیگه 2 تومن باشه خب بایدم ش ... والا تو دیوار بزن همشون زیر ۲تومن توی تولیدی گلمحالا من خودم میام تهران میرم از نزدیک میبینم اولویتمخدامه چون همیشه باهامه بعدم باباجون واقامه فداشونم😇😇
هونیاشونم عضویت: 1399/02/13 تعداد پست: 3119 این تولیدی که شما ازش خرید کردید آدرسش کجاست عزیزم؟ ما رشت هستیم گلم ... منظورم اینه از تولیدی خریدیم ... میگم که تو دیوار بزنی میاد وقتی یه تهرانی بهم میگه شهرستانی! از ته دل آرزو میکنم پاسپورت تهرانی داشته باشم باهاش به 250 کشور دنیا بدون ویزا سفر کنم 😐👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻
sara_fr مدیر استارتر عضویت: 1399/02/21 تعداد پست: 3349 ما رشت هستیم گلم ... منظورم اینه از تولیدی خریدیم ... میگم که تو دیوا ر بزنی میاد ممنون عزیزم
sara_fr مدیر استارتر عضویت: 1399/02/21 تعداد پست: 3349 والا تو دیوار بزن همشون زیر ۲تومن توی تولیدی گلم حالا من خودم میام تهران میرم از نزدیک میبین ... آره حتما حضوری برو ببین
دخترآرزوهام عضویت: 1399/02/08 تعداد پست: 202 یعنی جاهای دیگه تو خود چهاردانگه هستن که ارزون باشن؟ نه گلم همشون هی علکی چوب راش میگن هستم از سرته کارمیزنن باقیمت بالا اگه میخوای خوب باشه برو اونجا پشیمون نمیشی من کل جهیزیمو چوبشوازونجا گرفتم سه سال پیش با چهارمین کل سرویس چوبو